Ziua Tatălui

by on May 7, 2013

in LUCRURI DE BAZA

Chiar daca mai putin cunoscuta sau bagata in seama, si in Romania se sarbatoreste Ziua Tatalui. Aceasta a fost pentru prima data sarbatorita oficial in Romania in anul 2010, pe 9 mai.

O recunoastere ca sa spunem asa, a contributiei tatalui ca si parinte, la viata de familie. Pentru ca pe parcursul formarii sale ca si om, un copil are nevoie atat de mama, cat si de tata.

ziua tatalui

O zi a tatalui este importanta si din punct de vedere al psihologiei familiei, pentru ca i se ofera in acest fel copilului ocazia de a-si sarbatori si tatal, de a-i arata rolul in familie.

Cu incepere asadar din anul 2009, Ziua Tatalui va fi celebrata oficial in Romania  in a doua duminică a lunii mai.

Ziua TataluiSi acum, pentru ca sunt printre noi foarte multi tatici mandri de acest statut, va aduc in atentie cateva melodii foarte frumoase cu referire la relatia speciala existenta intre un tata si fiul sau, ori intre un tata si fiica sa.

Iar in final, cate un filmulet cadou pentru prietenii mei, tatici la randul lor, FANE, CRISTI si GIAMY. Da click pe numele fiecaruia dintre ei in parte pentru a putea urmari clipul video.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com