Ziua Recunostintei 2014

by on November 19, 2014

in LUCRURI DE BAZA

In Statele Unite, Ziua Recunostintei (Thanksgiving Day) este celebrata in fiecare an in cea de-a patra zi de joi a lunii Noiembrie. Asadar, anul acesta va fi sarbatorita in ziua de joi, 27 moiembrie.

Curcanul joaca un rol central în celebrarea Zilei Recunostintei, iar din această cauza sarbatoarea mai poarta si numele de “Ziua Curcanului”. –Mai multe detalii despre aceasta zi gasesti AICI

In aceasta zi, multi americani se reunesc in familie, parcurgand adesea distante mari pentru un dineu cu invariabilul meniu: curcan umplut, placinta de dovleac si paine de porumb.

Ziua Recunostintei 2014Chiar daca in tara noastra nu este celebrata, poti totusi profita de ocazie si, pentru amuzament si distractie, sa mergi pe JibJab si sa creezi o felicitare electronica personalizata, asemeni celei de mai sus.

Mai multe despre ce poti face pe acest site afli AICI.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com