Ziua Indragostitilor In Fiecare Zi

by on January 29, 2015

in Romantic Blog

Nu este parca un pic amuzant faptul ca oamenii cheltuie atat de multi bani intr-o singura zi (Valentine’s Day) pentru a spune “Te iubesc“? Ma intreb, ce oare fac oamenii cu celelalte 364 oportunitati pe care le au pentru a spune sau a face ceva prin care sa arate celor dragi cat de mult inseamna pentru ei?

Iti amintesti acele zile cand erai indragostit/a nebuneste? Nu asteptai o anume zi pentru a face ceva special. Incercai in mod constant sa descoperi modalitati noi si inedite de a spune “Te iubesc“. De fapt, era probabil dificil sa te concentrezi pe altceva pentru ca erai prea indragostit/a.

Apoi, toate aceste lucruri au inceput sa se dilueze…cariera, copiii, obligatiile…si cumva, intr-un fel sau altul, acele lucruri nebunesti pe care obisnuiai sa le faci doar pentru ca asa simteai, fara un motiv anume, au disparut.

Pe aripile iubirii
Ziua Indragostitilor de anul acesta poate fi o oportunitate pentru un nou inceput. Cum ar fi sa faci ca fiecare zi sa fie Ziua Indragostitilor pentru cel/cea pe care il/o iubesti?

Nu trebuie sa iti pastrezi romantismul doar pentru ziua de 14 februarie – fa din fiecare zi Ziua Indragostitilor!

Dupa ce actorul de comedie Jack Benny a murit, un trandafir rosu era livrat zi de zi la domiciliul sau. La inceput, vaduva acestuia era prea indurerata ca sa intrebe de unde provin trandafirii, cine i-a trimis. Cand intr-un final a intrebat, florarul i-a spus ca la una dintre frecventele vizite pe care Jack i le facea pentru a cumpara flori, s-a oprit la un moment dat in usa si a spus : “Daca mi se intampla ceva, vreau ca tu sa ii trimiti sotiei mele un trandafir rosu in fiecare zi.

Dorinta i-a fost indeplinita si Mary, sotia lui, a primit un trandafir rosu zi de zi pana in data de 30 iunie 1983, cand intr-un final s-a alaturat omului care a iubit-o atat de mult.

Ideea este asadar sa nu astepti pana in ziua cand vei muri pentru a face pe cineva sa simta cat de mult il/o iubesti. Daca nu esti genul creativ, poti afla AICI si AICI cateva feluri inedite in care poti spune TE IUBESC in fiecare zi.

E usor sa neglijam, sa lasam timpul sa treaca si pana sa ne dam seama, a venit iarasi Valentine’s Day. Chiar de-ar trebui sa faci un semn in calendar, fa un efort in fiecare zi si arata oamenilor pe care ii iubesti cat de mult iti pasa.

Nu astepta sa se anunte la TV o zi a iubirii inainte de a lua decizia de a face fiecare zi…Ziua Indragostitilor!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com