Vizionarea filmelor de pe Romantic direct pe facebook

by on January 10, 2012

in Romantic Blog

Creez acest post pentru a clarifica anumite aspecte privitoare la vizionarea filmelor postate pe romantic,intrucat am tot primit in ultima perioada “plangeri” cu privire la faptul ca acestea nu se deschid.

In special aceste reclamatii au venit de la persoane care incercau sa deschida respectivele fisiere video,pe care eu le-am impartit fie pe pagina de facebook a site-ului,pe pagina mea de profil sau in diferite grupuri,direct acolo,pe facebook.

Vin asadar cu mentiunea ca cel putin pentru moment,acestea nu pot fi vizionate direct pe facebook,fiind necesara accesarea linkului care va va directiona spre pagina originala de pe site,unde filmul a fost postat si unde il puteti urmari fara nici-un fel de probleme.

[box color=”blue” icon=”lightbulb”]FAPTUL CA FISIERUL VIDEO NU SE DESCHIDE CORESPUNZATOR (ASEMENEA CELOR DE PE YOUTUBE DE EXEMPLU) DIRECT PE PAGINA DE FACEBOOK,NU INSEAMNA CA ACESTA NU POATE FI VIZIONAT.[/box]

Pentru exemplificare va las mai jos o captura pe care am primit-o de la un prieten de pe facebook, Angelo,si care mi se pare foarte relevanta in acest sens,cu mentiunea ca puteti scurta acesti pasi printr-un simplu click direct pe link sau pe titlul piesei.
romantic.silviubacky.com

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com