Urmarile Revolutiei Fiverr

by on April 16, 2013

in MICRO JOBS

Trebuie sa stii asta
Au trecut mai mult de 3 ani de cand fiverr a revolutionat pur si simplu conceptul de a castiga bani online.

In primele luni dupa aparitia fiverr, au luat nastere multe alte site-uri asemanatoare, multe dintre ele disparand intre timp.

Dar ce este pana la urma aceasta comunitate, si cum te poti folosi tu de ea in propriul interes?

Ei bine, hai sa spunem ca este un loc al celor liber-profesionisti, cu un model de “afacere” foarte simplu.

Exista doua tipuri de utilizatori al acestui gen de site. Vanzator si cumparator.

Utilizatorul-vanzator isi listeaza “job-urile” – anumite sarcini, servicii sau produse pe care sunt dispusi sa le ofere pentru sume cuprinse intre 4$ si 50$.

Utilizatorul-cumparator caruia ii sunt necesare acele servicii sau produse, le comanda pe site si plateste in contul de Paypal sau Payza al administratorului acelui site.

Odata ce cumparatorul a facut plata, vanzatorul este notificat cu privire la faptul ca trebuie sa isi completeze sarcina, sa dea curs “job-ului” pentru care a fost platit.

Odata ce vanzatorul si-a indeplinit “job-ul”, cumparatorul este notificat sa se logheze, sa accepte si sa evalueze serviciul primit.

Doar dupa ce cumparatorul aproba faptul ca “job-ul” pentru care a platit a fost indeplinit corespunzator, plata pentru vanzator este trimisa spre aprobare (clearance) pentru a fi achitata.

Odata ce plata este aprobata de catre admin, vanzatorul are posibilitatea de a-si extrage (withdraw) banii in contul personal de Paypal.

Acesta apasa un buton pentru a solicita acest lucru (withdraw request), iar adminul ii va trimite plata – comisionul administratorului va fi scazut de catre website inainte ca plata sa fie creditata in fondul vanzatorului.

Daca esti un simplu vanzator pe un astfel de site, poti publica absolut ORICE. Da, poti spune ca chiar nu exista limite, orice nisa a internetului putand fi transformata intr-un eventual job. Profita de ceea ce iti place sa faci, de ceea ce stii sa faci cel mai bine.

Daca esti un cumparator, lucrurile sunt simple. Tu ai nevoie de servicii ieftine si de calitate, vei cheltui putini bani si vei castiga timp si profit.

Incepe acum prin a te inregistra GRATUIT pe FIVERR. Succes!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com