Un suflet romantic

by on November 7, 2012

in Romantic Blog

Vreau sa va aduc in atentie un om, un suflet romantic, caruia Dumnezeu i-a daruit un har aparte, acela de a-si putea exprima sentimentele, iubirea si trairile prin muzica.

La randul nostru, ascultandu-l, ne lasam parca acompaniati pe valurile iubirii. Este vorba de Corneliu Pavel, a carui voce va este deja cunoscuta din cele cateva melodii postate pana acum pe site-ul nostru, ROMANTIC, cele cantate in limba engleza avand versurile traduse in romana.

Doresc sa va ofer acum spre ascultare cateva minunate melodii de pe albumul “If You...”,Un suflet romantic album caruia Corneliu Pavel ii face o descriere foarte frumoasa :

Acest album reprezinta materializarea nevoii mele de a imparti cu voi ganduri pe care toti le avem, sentimente pe care toti le nutrim pentru cel pe care il iubim, partenerul nostru de viata, cel ales sa ne fie alaturi.Corneliu Pavel

In final, va ofer piesele spre ascultare si relaxare sufleteasca, cu mentiunea ca in timp, fiecare dintre acestea va fi postata pe ROMANTIC, cu versurile traduse si subtitrate in limba romana. Gasesti aici acum, o parte dintre acestea.

Asteptam opiniile voastre pe care vi le puteti exprima in scris printr-un comentariu.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com