Un punct de pornire : Romanian Startups

by on August 26, 2013

in INTERNET

Daca esti antreprenor, pasionat de IT ori marketer, te afli la inceput de drum si esti in cautarea unui punct de pornire, iti propun o pagina a startup-urilor romanesti : romanianstartups.com.

Un punct de pornire : Romanian StartupsAceasta este o platforma creata anul trecut de catre Mircea Goia, un model viu de succes pentru un roman care dupa ce a fost dat afara din mina din Valea Jiului, unde lucra ca electrician, a reusit sa isi construiasca o cariera in IT in Statele Unite, loc unde a ajuns in anul 2005 fiind unul dintre castigatorii loteriei vizelor.

Aprofundandu-si pasiunea pentru tehnologie, prin multa munca si fara ca cineva sa-l indrume, a dat asadar nastere acestei platforme unde si-a propus sa stranga toate firmele romanesti din tehnologie si internet aflate la inceput de drum si sa faca proiectele lor cunoscute pe plan mondial.


“Încerc să reunesc într-un singur loc tehnologia românească care are ca obiect de activitate internetul. Acum un an a luat fiinţă un grup pe Facebook cu acelaşi nume, grup adus la viaţă de tânărul întreprinzător David Nagy. Am făcut parte din grup din prima zi şi în urma discuţiilor şi a experienţei de la „The Next Web” am luat iniţiativa de a construi site-ul. A durat mai mult de jumătate de an, dar acum site-ul este pregătit.”


Prin intermediul romanianstartups.com, cei care vor fi interesati de firmele din Romania le vor putea vedea pe domenii, vor avea acces la statistici generale, dar le vor putea si contacta.

Va recomand cu incredere sa va inscrieti afacerea pe RomanianStartups. Pentru o afacere de succes, apeleaza la un om de succes.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com