UN LOC PENTRU PRIETENI

by on January 22, 2011

in LUCRURI DE BAZA

trilulilu concurs
Un nou concurs pe trilulilu.Chiar daca am devenit putin sceptic asupra corectitudinii in urma ultimului concurs la care am participat pe acest site,cel cu James Bond,voi participa si de aceasta data de dragul competitiei.

Asadar,site-ul trilulilu implineste 4 anisori,ocazie pe care o serbeaza prin acest concurs,in care participantii sunt invitati sa creeze o reclama video site-ului preferat urmand ca crocodilul sa premieze creativitatea.

Cand am aflat de concurs,am ramas putin ganditor,nevenindu-mi nici o idee in minte,tema acestuia nelasand loc de inca o escapada gen “La Mall” sau “James Bond”.Si atunci m-am gandit sa ma refer in filmul meu la ce a reprezentat prima data trilu pentru mine,atunci cand l-am descoperit.A fost un loc unde am cunoscut oameni noi,unde mi-am facut prieteni noi,cu unii dintre ei pastrand legatura si in viata reala.

Si da,acest site,din punctul meu de vedere a fost un loc pentru prieteni,un loc unde intram cu drag aproape in fiecare zi,unde ascultam muzica,postam fisiere sau radeam cu prietenii mei virtuali.Cu timpul,parca si-a pierdut putin din farmec,dar as fi rau sa afirm ca inca nu mai tin putin la acest loc.

Asadar,acestea sunt filmele mele din concurs,pe care va invit sa le vizionati si va rog sa le votati daca va place.
Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com