Un copil e dragoste

by on January 11, 2013

in Lumea Copiilor, Romantic Blog

“Ceea ce nu am trait la timp, nu mai traim niciodata. Tot ceea ce pierdem, pierdem pentru totdeauna.” – Octavian Paler –

Fiecare dintre noi ar trebui sa se opreasca putin si sa mediteze asupra acestor cuvinte. Prea ocupati, prea grabiti in goana noastra nebuna de zi cu zi, omitem cele mai importante, cele mai de pret lucruri. Poate fara sa ne dam seama.

Traim parca fiecare zi dupa acelasi tipar, cu gandul la tot felul de asa zise probleme, cu gandul la datorii, la servici, la cum sa ne mai rotunjim veniturile…

Si zilele, saptamanile, lunile si anii trec fara sa ne dam seama. Si odata cu ei, ne cresc si copiii, ne trezim cu ei mari.

Si acum vine intrebarea: Oare merita? Merita toate acestea cand stii ca daca ai pierdut copilaria copilului tau, ai pierdut-o pentru totdeauna si daca nu te-ai bucurat la timpul ei de ea, nu o vei mai trai niciodata?

Peste o suta de ani, Nu va conta ce tip de masina am condus,In ce fel de casa am locuit,Cati bani am avut in banca Sau ce fel de haine am purtat. Dar s-ar putea ca lumea sa fie un pic mai buna pentru ca eu am fost important in viata unui copil.
Eu cred ca nu, nimic nu poate inlocui o clipa petrecuta langa copilul tau. Nimic nu poate inlocui primele lui cuvinte, primii pasi, primele “perle” scoase pe gurita…


Nu poti spune ca esti prea rapus de problemele zilnice, intrucat un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata.

Nu poti spune ca esti fara de speranta, intrucat un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului.

Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand, un copil e dragoste.

Sunt momente cand simt ca imi prelungesc viata prin copiii mei…Uneori, traiesc prin ei bucuriile de care poate, nu am avut parte…

Alteori, incerc sa le fiu scut impotriva rautatii si nedreptatilor vietii…Toti parintii de pe lume sunt generatia de sacrificiu in contul copiilor lor… Poate am renuntat la multe si am pierdut multe, dar nu am incetat nicio clipa sa le fiu si tata si prieten, sa le fiu mereu aproape

Sa ne bucuram de copiii nostri si de copilaria lor. Sa nu lasam timpul sa treaca, intrucat “tot ceea ce pierdem, pierdem pentru totdeauna” si fiecare minut care trece face parte din viata noastra…o sa ne dam seama prea tarziu ca nu mai putem recupera nici macar o secunda…ne vom dori poate sa dam timpul inapoi, sa visam iar cu ochii deschisi…dar mult prea tarziu.

PENTRU A FI ÎN AMINTIRILE COPIILOR MÂINE, TREBUIE SĂ FII PREZENT ÎN VIAȚA LOR ASTĂZI
Timpul este un lucru nepretuit si fiecare clipa este valoroasa.

Va las acum, la final, doua linkuri.Unul catre cateva cantece referitoare la relatia dintre tata si fiu, si unul cu referire la legatura dintre un tata si fetita lui.

Cu prietenie,
SilviuBacky

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com