Tu pentru ce esti recunoscator?

by on November 27, 2014

in Romantic Blog

In chiar aceasta zi, in Statele Unite este celebrata Ziua Recunostintei (Thanksgiving Day), zi in care familia se reuneste si in mod traditional I se multumeste lui Dumnezeu pentru bogatia recoltei din acel an.

Cu toate ca am importat cam toate sarbatorile americane, in Romania aceasta zi nu este celebrata. Avand insa in vedere faptul ca se apropie si sezonul sarbatorilor de iarna, aceasta zi mi-a dat oarecum mie personal o tema de gandire : PENTRU CE ANUME AS PUTEA FI EU RECUNOSCATOR?

Si mi-am dat seama ca ar fi cateva lucruri pentru care as putea fi cu adevarat recunoscator : familia mea, copiii mei care dau un sens existentei mele si de la care am invatat pot spune multe lucruri in cursul ultimului an (habar n-ai cat de multe poti invata de la propriul tau copil, pe care il privesti prea mult si prea serios doar ca pe un…copil), cei cativa prieteni adevarati si voi, cei care urmariti si apreciati ceea ce fac pe acest site, pe romantic sau pe pagina de facebook.
Pentru aceasta, doresc la randul meu sa va ofer ceva. Nu stiu, nu am gasit nimic atat de special si pentru ca se apropie Craciunul, m-am oprit asupra unei poze de coperta pentru profilul tau de facebook, una bineinteles in ton cu aceasta sarbatoare (asemanatoare celei de mai jos), si pe care o poti personaliza dupa bunul plac cu propria imagine si propriul text folosindu-te de photoshop. Este vorba asadar de un template .psd.

Tu pentru ce esti recunoscator?[wpdm_package id=’10008′]

Tu te-ai gandit pentru ce anume ai putea fi recunoscator? Daca da, poti impartasi cu noi gandurile tale printr-un simplu comentariu putin mai jos.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com