Transforma-ti vocea intr-un remix disco

by on June 30, 2012

in LUCRURI DE BAZA

Se poate intampla ca fara sa vrei, sa surprinzi cu ajutorul camerei video sau al telefonului, un membru al familiei sau un prieten cantand in baie, tipand de bucurie sau suparare la un meci de fotbal sau bolborisind tot felul de fraze.

Si te intrebi poate, cum ai putea face din aceasta ceva cu mult mai amuzant, sa ii dai o nota aparte si sa ramana pentru totdeauna.

Raspunsul este simplu : acea mica, dar haioasa parte audio sa o transformi intr-un remix disco. De exemplu, acum ceva timp am surprins fetita mea, pe atunci in varsta de 3 anisori, spunand printre altele “Eu sunt Ana, fata lui tati“.

Am taiat din context doar aceasta mica parte, am trimis-o unui “specialist”, si iata ce a iesit! (partea video imi apartine, nu are legatura cu remixul in sine care este un fisier audio separat)

Exista programe speciale pentru asa ceva, prin urmare iti poti face singurel o astfel de melodie personalizata. Nu toti insa ne pricepem la toate, asa ca uneori apelam la cineva care se pricepe mai bine decat noi. Asa am facut si eu nu numai o data, intrucat am fost multumit de rezultat.

Exista un baiat din Statele Unite care face acest lucru pentru doar 5 dolari. Daca esti interesat, il poti contacta si poti plasa o comanda aici.

Alte exemple poti gasi aici si aici.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com