Tony Christie – Melodii traduse in limba romana

by on February 20, 2013

in Romantic Blog

Intrebat fiind daca iti place mai mult muzica veche sau cea noua, probabil ai raspunde ca iti place muzica buna. Si este adevarat, deoarece muzica buna (indiferent daca este veche sau noua), relaxeaza pe toata lumea, da o stare de bine oricui are nevoie.

Cu toate acestea, se poate observa totusi cu ochiul liber o diferenta intre muzica veche si cea noua. Pe cand cea noua pare a fi facuta doar pentru bani si topuri, muzica veche era creata pentru suflet, pentru cel care o asculta si pentru exteriorizarea sau exprimarea unor sentimente sau trairi.

Personal, nu am vazut un artist, reprezentant al muzicii noi, care sa traiasca ceea ce canta. In antiteza cu acesta, Joe Dolan de exemplu, nu canta, ci traieste si simte fiecare vers pe care il interpreteaza.

Tony Christie – Melodii traduse in limba romanaVreau sa va aduc acum in atentie, sau sa va reamintesc, de un alt reprezentant al muzicii vechi. Este vorba de Tony Christie, cantaret si compozitor britanic nascut pe 25 aprilie 1943.

Acesta a avut o cariera stralucita, care se intinde pe durata a peste 40 de ani, vanzand peste 10 milioane de discuri cu hituri precum I Did What I did for Maria, Is This the Way to Amorillo si Avenues and Alleyways.

In anii ’90 a revenit in prim plan cu un nou succes, Sweet September.

Pe langa melodia de fata, mai sunt alte cateva ale caror versuri le-am tradus in limba romana si pe care va invit sa le urmariti pe ROMANTIC. Le gasesti pe toate AICI.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com