SLOW MOTION EFFECT

by on June 8, 2011

in EDITARE VIDEO

Slow motion este un efect folosit in procesul de editare a unui film,cu ajutorul caruia timpul pare a fi incetinit.Mai direct spus pe romaneste,redarea unui anumit fragment dintr-un film cu incetinitorul,la o viteza mai mica.

slow-motion

Acest procedeu se poate realiza atunci cand imaginile au fost filmate la o viteza mai mare decat atunci cand sunt redate.

Scopul principal al folosirii acestui efect este cel artistic,de a reda o aura mai romantica,de suspans sau pentru a pune mai mult accentul pe un anumit moment,de a oferi mai mult dramatism.

Cum putem noi realiza acest lucru cu propriile filme? Eu personal ma folosesc de Magix Movie Edit Pro.

Pana cand voi crea eu un tutorial in limba romana in acest sens,va las mai jos unul in limba engleza foarte bine realizat.Pentru orice fel de intrebari sau nelamuriri aveti,nu ezitati sa lasati un comentariu in acest sens.
http://www.youtube.com/watch?v=0BIJdNIKV1k

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 2 comments… read them below or add one }

Madalyn November 25, 2011 at 5:57 pm

Caut de mult un semena program cu efectul slow motion petru a face o mika scena din film cu el.Din pakat cred ca de 1 saptmana caut un asemena program am vazut recomadarea ta si pare intereseanta am vizitat site-ul dar din pakate este trial 30 de zile cum ul pot downloada free ?? plzz respunsssss plzzz

Reply

silviubacky November 25, 2011 at 9:17 pm

Pai,sincer,nu stiu de unde anume ai putea sa il descarci free.Ai putea insa incerca versiunea trial,in 30 zile ai timp sa iti faci ceea ce ai nevoie!

Reply

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com