Singura cale de a vedea garantat toate postarile paginii de facebook

by on September 21, 2014

in INTERNET, Romantic Blog

Acest post se adreseaza in principal tuturor fanilor paginilor noastre de facebook, care ne apreciaza si urmaresc postarile pe Romantic, Poze De Coperta sau Lectii De Viatasi in general tuturor acelora care detin pagini de facebook si vor sa se asigure ca tot ceea ce ei posteaza va ajunge la cei care au dat like paginii lor.

Era cu mult mai simplu in urma cu cativa ani ca tot ceea ce postai pe pagina de facebook sa ajunga la fanii tai, la cei care iti apreciau pagina.

Facebook nu era asa aglomerat cum este astazi. Era o competitie cu mult mai redusa in fluxul de noutati (news feed).

Fluxul de noutati (news feed) este un serviciu web care se actualizeaza automat cu cel mai recent continut de pe una sau mai multe dintre paginile de facebook apreciate in prealabil de tine.

Timpurile insa s-au schimbat.

In zilele noastre, postarile de pe pagina ta de facebook sunt vazute de un procentaj tot mai mic dintre cei care au dat like paginii tale.

Pe scurt, cu cat mai multe postari aglomereaza fluxul de noutati, cu atat mai putini dintre fanii tai vad noutatile de pe pagina ta.

IATA SINGURUL MOD IN CARE FANII TAI VAD GARANTAT TOATE POSTARILE DE PE PAGINA TA DE FACEBOOK

Asadar, cum facem ca cei care apreciaza pagina noastra de facebook sa vada tot ceea ce postam?

SIMPLU – fanii paginii noastre de facebook vor putea primi TOATE noutatile, vor putea vedea TOT ceea ce postam daca vor bifa optiunea Get Notifications (Primeste Notificari) de pe pagina noastra.

In acest fel, nu vor putea niciodata pierde noutatile postate.

Pentru a bifa optiunea Get Notifications (Primeste Notificari), duci cursorul deasupra butonului LIKE (Imi Place) al paginii de facebook si se va deschide imediat o mica fereastra unde va trebui sa bifezi prima optiune (trebuie sa fi dat like in prealabil pentru a putea primi notificari).

Singura cale de a vedea garantat toate postarile paginii de facebook

Acum ca ai facut acest pas, vei primi o notificare pe profilul personal de fiecare data cand ceva nou apare pe respectiva pagina de facebook.

Asadar, la final, apelam din nou la cei care ne urmaresc pe paginile noastre de facebook, Romantic, Lectii De Viata sau Poze De Coperta care doresc sa se asigure ca nu vor pierde nimic din ceea ce le oferim in fiecare zi, sa bifeze optiunea Get Notifications (Primeste Notificari) dupa cum am aratat mai sus.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com