Si totusi…matematica e una

by on February 24, 2011

in LUCRURI DE BAZA

Crocodilul Trilulilu
La ceva timp dupa ce am postat ieri articolul Cum Poti Lua Teapa Pe Trilulilu si dupa ce atat eu cat si alti cativa utilizatori si-au exprimat pe pagina de facebook a crocodilului stupefactia cu privire la logica desemnarii castigatorilor premiilor concursului aniversar Trilulilu,a aparut pe aceeasi pagina mentiunea moderatorilor: “In urma contestatiilor voastre vom recalcula topul. Multumim pentru mesaje.”

Intr-adevar,”topul” a fost recalculat,insa imi mentin parerea ca este pacat si jenant ca s-a ajuns pana aici cand totul putea fi foarte simplu de la bun inceput prin simpla respectare a regulamentului concursului.

Profit de ocazie pentru a mentiona din nou ca nu am afirmat niciodata ca filmul inscris de mine in concurs ar fi cel mai bun sau superior altuia,insa a beneficiat de cele mai multe voturi din partea trilulistilor,si conform regulamentului la care revin (Castigatorii concursului vor fi desemnati in functie de numarul de voturi adunate pana la finalul campaniei de catre reclama inscrisa in concurs (70% din nota finala) si votul echipei Trilulilu (30% din nota finala) nu avea cum sa fie clasat sub unul care a primit cu 2000 de voturi mai putin. concurs trilulilu

Ideea pe care eu am folosit-o in reclama facuta de mine pentru concurs nu este totusi una utopica,o spun cu toata sinceritatea si convingerea.Indiferent de toate aceste lucruri urate care se intampla si care nu onoreaza acest site,mi-am facut acolo niste prieteni minunati carora le multumesc din nou pentru suportul lor si pentru faptul ca m-au sustinut.


Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com