Shrek De Sarbatori

by on December 24, 2010

in Lumea Copiilor

Shrek credea ca in sfarsit poate sta linistit, relaxandu-se alaturi de familia sa in timpul sarbatorilor de iarna, sarbatorind pentru prima data Craciunul.

Insa este Ajunul Craciunului si toata lumea e plina de spiritul sarbatorilor…cu exceptia lui Shrek.

El nu este exact un priceput al acestor sarbatori de iarna, dar de dragul Fionei si de cel al copiilor, incearca sa intre in spiritul sarbatarilor asa cum doar un capcaun poate.

El incepe sa citeasca traditionala poveste de Craciun familiei sale, cand este dintr-o data intrerupt de Donkey, Puss in Boots, Gingy si restul gastii care incep petrecerea la care nu au fost invitati initial. Din nefericire, toata lumea pare sa aiba ideile lor proprii despre ceea ce inseamna intradevar Craciunul.

Planul lui Shrek, cel a unei sarbatori linistite in familie, se spulbera transformandu-se intr-un Craciun de neuitat.Va invit sa le urmariti aventurile alaturi de copiii vostri in acest mini-film de animatie si sa va bucurati impreuna de spiritul acestei minunate sarbatori.
Craciun fericit prieteni!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com