Se castiga sau nu bani pe net?

by on June 5, 2011

in MICRO JOBS

dollar deal Sunt absolut convins că și tu ai auzit de foarte multe ori vorbindu-se despre making money online, adică despre a face bani pe internet.

Poate ți-a trezit un pic curiozitatea sau poate ai fost sceptic de la bun început, mai ales atunci când, navigând pe internet, întâlneai tot felul de “oferte” ca în schimbul unei anumite sume de bani să primești un manual cu instrucțiuni despre cum poți face rapid și ușor bani pe internet.

Ei bine, aici e momentul să lămurim un aspect. Important. Eu nu am de gând să îți vând nici-un astfel de manual de îmbogățire peste noapte și nici să-ți dezvălui cine știe ce mare secret despre cum poți tu să stai în fața calculatorului și să vină banii la tine.

Citind descrierea mea de pe aproape toate site-urile de socializare pe care sunt înscris,și chiar de pe blogul personal,vei observa că specific la un moment dat faptul că nu mă deranjează să împart și cu alții ceea ce știu.

Așa că, în cele ce urmează, voi împărți cu voi ceea ce eu știu despre making money online.

În primul rând, cred că răspunsul la întrebarea dacă se câștiga sau nu bani pe internet, ține de fiecare individ în parte. carrying_moneyApoi, tot părere strict personală, nu cred că vei câștiga bani atât de mulți încât, vorba ceea, să nu-i poți căra!

Pe scurt, nu înseamnă că gata, renunț la locul de muncă sau renunț să îmi mai caut de lucru că voi câștiga bani pe internet!

Dar cum poți propriu zis să câștigi bani online, că până la urmă asta te interesează, nu?

Răspunsul meu este simplu : Da, se pot câștiga niște banisori de pe internet, făcând ceea ce știi tu cel mai bine sau ceea ce îți place ție cel mai mult.

Cum? Există pe internet mai multe site-uri unde tu poți, să spunem așa, să îți oferi serviciile contra unei anumite sume de bani, de regulă între 4 și 10 dolari sau euro. Printre cele mai cunoscute astfel de site-uri de micro-joburi sunt FIVERR.COM si FOURERR.COM.

FIVERR

Fourerr

Dând o privire atentă asupra motto-urilor celor două site-uri, ne vom face o idee mult mai clară despre cum stă treaba:

FIVERRThe place for people to share things they’re willing to do for $5.

Adică, tradus în limba română, locul unde oamenii pot împărtăși lucruri pe care sunt dispuși să le facă contra sumei de 5$.

FOURERRWhat are you willing to do for $4?

La fel, tradus în română, ești întrebat ce ești dispus să faci pentru 4$.

OK, premiza ambelor este identică și foarte simplă : four dollars după ce te înregistrezi și îți faci un cont, postezi servicii pe care ești dispus să le oferi cumpărătorilor contra sumei de 4$ (fourerr) sau 5$ (fiverr), după cum sugerează chiar numele site-urilor.

Cumpărătorii trec în revistă ofertele, o află pe cea care se adaptează nevoilor lor și îl plătesc pe furnizor care se alege cu, să spunem 4 dolari pe fourerr.

Furnizorul este plătit atunci când a predat serviciul complet cumpărătorului iar acesta din urmă marchează tranzacția ca fiind completă.

Cei 4 dolari sunt stocați într-un cont unde pot rămâne și pot fi folosiți pentru a cumpăra alte servicii de la alți furnizori sau pot fi transferați în contul personal de paypal pentru depozitare sau retragere.

Aceasta este o modalitate ieftină, amuzantă și la îndemână atât pentru furnizorul de servicii, cât și pentru cumpărător de a găsi exact ceea ce își dorește la un preț pe care și-l poate permite oricine.

Ce ai putea tu oferi acolo? Repet : Exact ceea ce tu știi cel mai bine să faci sau îți place cel mai mult.

Câștigă bani făcând ceea ce ție îți place! Voi da acum, pe final, câteva exemple cu ceva oferit de mine.

Atât pe fiverr, cât și pe fourerr, m-am angajat să realizez o prezentare video a oricărui produs, site sau blog, într-o manieră…mai sexy! Iată un examplu urmat de feedback-urile primite.


feedback fiverr

Un alt exemplu este cel în care m-am angajat să înlocuiesc leul din imaginea de debut a filmelor Metro Goldwyn Mayer cu o oricare altă imagine dorește clientul,  a lui, a copilului, a unui prieten, a animalului favorit.

MGM STYLE FACEBOOK COVER

Replace MGM lion

Mie îmi place să creez și să editez filme. O fac cu plăcere, este o pasiune a mea. Asta știu poate să fac cel mai bine.carrying moneyȚie îți place poate să scrii poezii, să creezi bloguri, pagini de facebook sau orice altceva.

Deci da, se pot câștiga bani pe internet dar depinde de tine. Și nu te costă nimic, trebuie doar să faci ceea ce ție îți place.

Pentru orice fel de întrebări sau nelămuriri lasă un comentariu în acest sens puțin mai jos sau nu ezita să mă contactezi AICI.

Cu prietenie,

SilviuBacky

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 2 trackbacks }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com