Romantic Disney facebook timeline cover

by on February 2, 2014

in Romantic Blog

Se apropie Ziua Indragostitilor si poate esti in cautarea unor poze de coperta ceva mai speciale, mai diferite, pe care sa le poti folosi pe profilul sau pagina ta de facebook cu aceasta ocazie si prin care sa transmiti celui sau celei iubit/e cat de special/a este pentru tine.

Se spune ca fiecare iubire este o poveste. Arata-i celui/celei din inima ta ca povestea voastra de dragoste este cea mai speciala pentru ca traiti propriul vostru basm si foloseste ca poza de coperta o astfel de imagine din minunata lume Walt Disney pe care sa scrii numele voastre.

poze de coperta de ziua indragostitilor

In functie de imaginatia fiecaruia in parte, aceasta poate fi customizata prin adaugarea de diferite elemente pe imagine.

disney facebook cover valentine's day facebook covers

Pentru aceasta, iti ofer [shareload image=”” atext=”aceasta”] imagine pe care tu nu trebuie decat sa iti scrii numele folosindu-te de font-ul Walt Disney, dupa care sa o incarci pe profilul tau de facebook si sa o setezi ca si poza de coperta (timeline cover).

Pentru descarcarea unui template PSD (photoshop) da o privire aici.

De asemenea, iti recomand un loc unde gasesti o multime de poze de coperta din diverse categorii pe care le poti incarca pe profilul tau de facebook direct de pe site. Da o privire AICI.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com