Romantic a depasit 2000 LIKES pe facebook

by on October 10, 2011

in Romantic Blog

In numai doua luni de zile, ROMANTIC si-a dublat numarul de like-uri (likes) pe facebook, ajungand de la 1,000 la 2,000!

2000 LIKES pe facebook
Este un motiv de bucurie pentru mine, sper ca si pentru voi, aceasta insemnand ca ceea ce eu fac chiar place si munca mea nu este in zadar.

Pentru toate acestea insa, doresc sa va multumesc tuturor,ROMANTIC si-a dublat numarul de like-uri (likes) pe facebook daca as putea as face-o pentru fiecare in parte, pentru suportul si increderea aratata si nu in ultimul rand pentru faptul ca imi urmariti si apreciati postarile.

Profit de ocazie sa va anunt pe toti cei care ati facut sugestii cu privire la melodii de dragoste ce merita a fi traduse in limba romana, ca voi tine cont de fiecare in parte ,tot ceea ce cer in schimb fiind rabdare si intelegere avand in vedere ca acest lucru ia totusi ceva timp,iar eu mai am si alte indatoriri (serviciu,familie).

Astept in continuare parerile voastre, pro sau contra, cu privire la tot ceea ce tine de acest site. Numai in acest fel, cunoscand opiniile voastre, pot incerca sa il imbunatatesc tot mai mult.

Si nu uita sa imparti continutul care iti place cu toti prietenii tai, astfel incat si ei sa se poata bucura de ceva frumos.

Cu simpatie,
SilviuBacky

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com