End of the world sale

PROFITA DE SFARSITUL LUMII

by on December 20, 2012

in WORDPRESS

In noaptea de vineri a zilei de 21 decembrie 2012, ar avea loc presupusul sfarsit al lumii, dupa interpretarea data de catre unii “specialisti” unor inscriptii mayase și unui calendar descoperit pe continentul american.

O ipoteza infricosatoare pentru unii, o sursa de glume pentru altii. Eu iti spun altceva. Astfel de profeti si profetii au existat dintotdeauna. Si in plus, nu trebuie sa cauti raspunsuri la astfel de intrebari, crestin fiind, te calauzesti dupa ceea ce spune Biblia :

Despre ziua aceea şi despre ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din cer, nici Fiul, ci numai Tatăl.

Asa ca, hai sa redevenim seriosi, sa gandim in perspectiva (dincolo de noaptea de 21 decembrie), si sa vedem mai bine cum am putea noi profita de asa zisa apocalipsa.

Cea mai mare firma de hosting din lume, HOSTGATOR, deruleaza in chiar “fatidica noapte” de 21 decembrie 2012, incepand cu ora 24:00, o promotie pe care chiar NU TREBUIE SA O RATEZI.

Web Hosting Starting at as little as $1.25/month (during 75% off) and Domain names only $1.95/first year
Daca vrei sa iti faci propriul blog sau propriul tau site, ai nevoie dupa cum probabil stii deja, de un DOMENIU si de HOSTING. Hostingul este locul in care se afla fisierele tale,este serverul sau calculatorul care le gazduieste.

Aceasta oferta incredibila pentru hosting despre care va spuneam, intitulata sugestiv “The End Of The World Sale“, consta in reducerea la jumatate a pretului!

Promotia dureaza o singura zi, incepand cum spuneam de la ora 24:00 a zilei de vineri, 21 decembrie 2012.

*** Web Hosting Incepand de la $1.25/luna ***

Ca sa intelegi mai bine cat de EXTRAORDINARA este oferta, iti spun ca eu personal platesc lunar $10 hostingul. Ce inseamna $1.25 ? Nici 4 lei!

Gandeste-te ca intr-o buna zi, dincolo de acest “sfarsit al lumii”, vei dori sa ai site-ul tau. Mergi dupa ora 24:00 a zilei de maine, cand poate deja o fi si trecut apocalipsa, si achizitioneaza-ti HOSTINGUL la acest pret de nimic!

Nu uita! Aceasta oferta este valabila doar o singura zi! Profita de sfarsitul lumii si mergi AICI!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com