Probleme cu vizionarea filmelor pe romantic

by on December 21, 2011

in Romantic Blog

Am tot primit in ultimul timp mesaje de la multe persoane care mi-au semnalat faptul ca intampina probleme in vizionarea filmelor de pe romantic in ultima perioada.

romantic songs

Desi la inceput am crezut ca “problema” este la persoana in cauza si am incercat sa dau anumite sfaturi cu privire la browser de exemplu,pe masura ce “reclamatiile” au inceput sa curga,am incercat sa verific ceva mai minutios si am observat ca intr-adevar,ceva este in neregula.

Cel putin pana in momentul de fata,am incercat absolut orice lucru care ar putea depinde de mine si nu am reusit sa descopar cauza reala.Din unele surse,aceasta ar putea fi aceea ca filmele sunt incarcate direct pe server iar acesta nu ar avea capacitatea de a sustine un numar atat atat de mare avand in vedere ca nu este dedicat acestui scop.

Stiu ca acest site,la care am muncit destul de mult si in care am pus foarte mult suflet,este iubit si apreciat de un numar destul de mare de persoane,dovada in acest sens fiind faptul ca in doar un an de existenta a ajuns printre primele 2,500 din Romania.

Imi pare rau ca tocmai in aceasta perioada,a sarbatorilor de iarna,nu va puteti bucura de muzica favorita.Tot ce va pot oferi in acest moment este promisiunea ca voi incerca in continuare sa remediez problema aparuta.Daca aceasta depinde de mine.

Va multumesc tuturor si va doresc din suflet sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua!

Cu simpatie,
SilviuBacky

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com