Probleme cu site-ul Romantic

by on July 21, 2011

in Romantic Blog

Dap,credeam ca se va gasi o solutie pana la urma,dar nu a fost sa fie.Site-ul meu de suflet,romantic.silviubacky.com,a picat de tot,n-am mai avut ce face.

Nu stiu inca care sau unde a fost buba,tot ce imi pare rau sau ma doare este timpul si sufletul ce pusesem in acea pagina. Nu stiu,poate unde in fapt este doar un blog wordpress si eu l-am fortat putin…nu mai conteaza.

Imi cer scuze acelora dintre voi care erati abonati sau imi urmareati postarile.Mergem mai departe si voi reface totul din nou.
Apropo de asta,hai sa va povestesc ceva ce aduce un argument in plus la tot ceea ce am scris in acel post in care spuneam ca un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Vazandu-ma cam necajit si chinuindu-ma sa gasesc o solutie la aceasta problema,fetita mea m-a intrebat ce se intampla. Am incercat sa ii explic pe intelesul ei,la care a venit cu un raspuns imediat si simplu : [highlight color=”blue”] “Lasa tati,nu-ti face probleme,ca gasesti tu o solutie,eu am incredere in tine!” [/highlight]

Am ramas tacut pe moment…si surprins.Si emotionat,recunosc,pentru ca un copil spune ceea ce simte,ceea ce crede el cu adevarat.Asa ca,ce sa mai spun,aveti incredere ca voi reface totul!!

Cu prietenie,

SilviuBacky

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com