Prinde-l pe Mos Craciun pe video la tine in casa!

by on December 21, 2014

in Lumea Copiilor

Mai este doar o chestiune de zile până când Moș Crăciun va sosi la tine acasă! Sunt absolut convins că și tu, asemeni mie, iubești Crăciunul și magia pe care Moșul o aduce în fiecare casă!

Ți-am arătat acum doi ani cum îl poți fotografia pe Moș Crăciun când vine în casa ta pentru a lăsa cadourile, oferind în acest fel celor mici dovada că Moșul chiar a trecut pe la ei pe acasă pentru a le lăsa darurile mult așteptate. VEZI AICI.

Acum, îți voi arăta CEVA CU ADEVĂRAT EXTRAORDINAR! Vei afla cum poți deține dovada video că Moș Crăciun chiar ți-a vizitat casa!

Încearcă doar să îți imaginezi emoția și entuziasmul copilului tău în dimineața de Crăciun urmărind înregistrarea video cu Moșul pășind chiar lângă bradul vostru, lăsându-i acolo cadourile și mâncând prăjiturelele sau bând paharul cu lapte, toate astea CHIAR ÎN CASA VOASTRĂ!

Surprinde-l pe Mos Craciun la tine in casa

Cum poți face acest lucru? Foarte simplu! Exact cum am spus acum doi ani când am arătat cum îl poți fotografia pe Moș Crăciun atunci când vine la tine acasă, trebuie ca fără cei mici să știe, să faci o fotografie de ansamblu bradului din casa ta, locul unde Moșul urmează să sosească și să lase cadourile. De fapt, poți face o fotografie oriunde în casa ta, doar de tine depinde!

Recomandabil ar fi o poză cu bradul, astfel pe film se va vedea cum Moșul umblă chiar prin dreptul pomului vostru de Crăciun.

Apoi, mergi pe TheSantaVideo.com, dai click pe CREATE VIDEO, încarci poza pe care tocmai ai făcut-o, alegi clipul cu Moș Crăciun care îți place cel mai mult și adaugi, doar dacă vrei, și muzică.

Poți alege dintre 8 clipuri diferite, cu Moș Crăciun mâncând prăjiturele și bând lapte, cazându-i căciula sau scoțând cadourile din sac.

Screenshot of TheSantaVideo.com Video Creation

Din nou, cred că este ceva extraordinar, ce nu poți spune în cuvinte, să privești chipul copilului tău în dimineața de Crăciun când îi arăți asta! Cred de asemenea că este foarte potrivit pentru copiii care spun că nu cred în Moș Crăciun!

The Santa Video

Iată acum o sugestie a mea, pe care am spus-o și acum doi ani când am arătat cum îl poți fotografia pe Moș Crăciun când vine la tine acasă.

În noaptea cea mare, înainte de culcare, fă un târg cu copilul tău. Un joc care cu siguranță îl va captiva pe micuț.

Pregătiți împreună camera video și plasați-o într-un loc secret, setată fiind de a capta imediat pe oricine intră în cameră. Copilul va merge fericit la culcare, convins că Moșul de data asta chiar nu mai are cum să scape!

A doua zi, îi vei arăta dovada că Moșul și-a făcut apariția în casa voastră!

La final, cu speranța că nu voi fi iarăși urecheat și muștruluit de “mentalitatea românului” 🙂 că nu i se oferă ceva gratis, cum am mai pățit când am mai împărțit cu voi ceva ce la rândul meu am găsit și mi-a plăcut, îți spun că prețul unui astfel de clip este de 14,95$. Pe pagina lor de facebook am aflat însă că folosindu-te de cuponul SANTASAVER beneficiezi de un discount de 25%.

Mergi acum aici TheSantaVideo.com și poți încerca gratis pentru a vedea cum stă treaba. Succes!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com