Prinde Iepurasul de Paste la tine in casa

by on March 27, 2013

in Lumea Copiilor

Îți aduci aminte că anul trecut ți-am spus cum îți poți surprinde copilul în ziua de Crăciun arătându-i dovada că Moșul chiar a fost la voi în casă pentru a-i lăsa cadourile dorite?

Ei bine, între timp a venit primăvara și foarte curând Iepurașul de Paște va fi cel care va împărți daruri copiilor cuminți. La fel ca și anul trecut cu Moș Crăciun, și de data aceasta poți aduce un zâmbet pe chipul copilului tău, arătându-i dovada că Urecheatul s-a ținut de cuvânt și întrucât a fost cuminte, a trecut și pe la voi pe acasă.

Așadar, la fel ca anul trecut, va trebui să iei frumușel aparatul foto și să faci o poză de ansamblu acelui loc din casa ta unde ai vrea să fie surprins Iepurașul când va veni în vizită. Dacă stai la curte, este recomandabil să faci o poză casei de afară, pentru ca apoi, după ce vei atașa poza iepurașului, să se lase impresia că a fost surprins la voi în curte.

Prinde Iepurasul de Paste la tine in casa

Indiferent însă dacă poza este făcută în interiorul sau exteriorul casei, nu uita că NU TREBUIE SĂ APARĂ NIMENI ÎN IMAGINE.

Prinde Iepurasul de Paste la tine in casa

Va trebui ca acum să ai pregătită imaginea transparentă cu iepurașul de paște (poți căuta una pe internet folosind termenii easter bunny transparent image, easter bunny png image sau te poți folosi de aceasta).

Dacă nu ai photoshop instalat, îți reamintesc de GIMP, un program gratuit și foarte bun de editare foto. Deschide așadar cu unul din cele două editoare foto poza făcută anterior de tine, mergi la folderul unde ai salvat imaginea transparentă cu iepurașul de paște și pur și simplu pune-o în editorul foto peste poza cu casa ta.

După ce ai făcut toate ajustările pe care le consideri necesare, salvează imaginea finală în calculatorul tău. Vezi mai mult aici.

Prinde Iepurasul de Paste la tine in casa

Nu uita că îți poți exprima părerea sau orice fel de nelămurire printr-un comentariu puțin mai jos. SUCCES!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com