Prima Casa

by on May 7, 2011

in WORDPRESS

home Acasa este acolo unde se afla inima ta. Un loc al tau unde te simti bine,unde tu faci regulile.

La fel ca in viata reala,si in cea virtuala avem nevoie de un loc al nostru pe care sa il numim acasa. Toate conturile astea pe care fiecare dintre noi le avem pe diferite retele de socilalizare nu sunt decat camere in care stam cu chirie.Suntem simpli chiriasi,la mana proprietarului care ne impune propriile reguli si care in orice moment ne poate da afara.

In plus,daca iti doresti sa si castigi bani online,nu existi fara propriul tau site.El reprezinta cartea ta de vizita.Exista multe alte avantaje ce deriva din a avea propriul tau site,dar toate acestea le vei descoperi pe parcurs.

Hai acum sa ne axam atentia pe lucrurile de care ai nevoie pentru a avea propriul tau site.

1.UN DOMENIU. Pentru asta,mergi la GODADDY.COM unde vei gasi o casuta de cautare asemanatoare celei de mai jos.godaddy

Vei introduce in respectiva casuta numele tau,sau numele pe care tu doresti sa il dai site-ului,dupa care click pe GO pentru a verifica daca este disponibil.

De exemplu,daca tu te numesti Vasile Mihai,si vrei ca acesta sa fie numele site-ului,scrii in casuta vasilemihai si click pe GO. Chiar daca iti sunt puse la dispozitie mai multe variante de domenii,de exemplu .net, .biz, .info sau multe altele,recomandabil este sa alegi .COM intrucat este cel mai popular.

Folosindu-te fie de contul tau de paypal despre care am scris in postul precedent,fie de un card VISA sau MasterCard pe care il poti obtine in mod GRATUIT de la o sucursala ING Bank,iti cumperi respectivul domeniu care costa 12 dolari pe an,echivalentul la 1 DOLAR pe luna.

E al tau,e unic,e numai pentru tine,asemenea numarului de inmatriculare al masinii.

2. HOSTING. Hostingul este locul in care se afla fisierele tale,este serverul sau calculatorul care le gazduieste.Pentru hosting platesti pana-n 10$ pe luna pentru un numar NELIMITAT de site-uri,ceea ce ar trebui luat in consideratie.

Te pot ajuta ca in prima luna sa ai o reducere de 99%,adica sa platesti doar 1 CENT,dupa care evident,cate maxim 10$ in fiecare luna.

Pentru a beneficia de aceasta reducere,trebuie sa te folosesti de un cuvant,de numele site-ului meu,silviubacky. In acest fel,amandoi vom avea de castigat,tu pentru ca beneficiezi de reducere de 99%, eu pentru ca te-am recomandat si HOSTGATOR, firma de hosting,imi ofera in acest fel un comision de 50$ pentru fiecare client trimis.

Cred ca ti-ai dat seama ca exact acelasi lucru il poti face si tu din clipa in care ai hosting aici. Deci,cum ne inregistram la Hostgator?

Click pe HOSTGATOR si va apare urmatoarea fereastra.
hostgator - step one
Acum dai click pe WEB HOSTING.

Click pe Baby Plan – ORDER NOW.

Dupa ce ai terminat de facut si acest pas,vei fi rugat sa te inregistrezi.Fa acest lucru cu atentie,oferind datele tale exacte si reale pentru a se sti exact unde sa-ti fie trimise eventuale viitoare comisioane.

Un simplu rezumat ne indica faptul ca am ales cea mai mare firma de domenii din lume (care are si hosting dar e scump) si cea mai mare firma de hosting din lume (care are si domenii dar sunt scumpe).

Pentru orice neclaritati sau intrebari aveti puteti folosi formularul de CONTACT sau lasa un comentariu in acest sens mai jos si voi incerca sa va indrum sau sa va ofer raspunsuri.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com