POVESTEA UNEI POZE

by on March 24, 2012

in LUCRURI DE BAZA

O zi de vara a anului 2009, undeva prin Bucuresti. Caldura mare, vorba lui Caragiale, fiecare isi vedea de drumul sau, cu gandurile si problemele lui.

Deodata insa, aproape instantaneu toti trecatorii s-au oprit in loc iar vanzatoarele de la magazinele insirate la parterul unui bloc au inceput sa iasa una cate una afara.

Un barbat cu o geaca rosie pe el si cizme de cauciuc in picioare :), isi plimba animalul de companie, un caine maidanez, pe care il avea prins cu un ditamai lantul de gat, celalalt capat al lantului fiind prins in jurul propriului gat.

Nebunul si cainele

Trecand peste amanunte, cu aceasta ocazie am prins un instantaneu destul de reusit al omului in cauza, folosindu-ma bineinteles de telefon. Poza am facut-o intr-un moment cand omul isi striga nemultumirea cu privire la faptul ca trebuia sa piarda din pretiosul sau timp asteptand sosirea unei ambulante!

Nebunul legat cu lantul

Zilele acestea mi-am adus aminte intamplator de poza si mi-am spus sa ma joc putin cu ea, sa vad cam ce ar putea iesi in urma unei editari. Si rezultatele ar cam fi acestea.

Ca un amanunt nesemnificativ, nu chiar toata lumea a fost captivata in acea zi de “spectacol”. O respectabila doamna 😉 cu fuste lungi si colorate, crezand probabil ca este vreo oferta ceva acum, a intrat intr-unul din magazinele al carei vanzatoare era spectatoare si si-a “achizitionat” cateva bunuri pe care, neavand o sacosa la ea, le-a indesat sub….fustele lungi si colorate!!!

VEZI VIDEO

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com