Povestea Unei Poze Bantuite

by on October 8, 2012

in LUCRURI DE BAZA

Se intampla intr-o noapte cand am facut aceasta fotografie. O noapte parca mult prea intunecata, iar locatia…brrr…o locatie sinistra in al carei decor cred ca se pot realiza niste filme de groaza!

O ferma parasita, despre care se spune ca era folosita pentru cresterea animalelor pe care se testau vaccinurile si serurile de uz veterinar.

M-am indepartat putin de colegii mei pentru a-mi testa noul aparat foto in conditii de noapte.  Sub lumina palida a lunii, se puteau observa daca priveai atent, siluetele fantomatice a ceea ce a mai ramas din cladirile care odata adaposteau animalele.

O ferma parasita

Dar nu despre aceasta poza era vorba, aceasta am postat-o doar pentru a reda imaginea celor spuse putin mai inainte.

Era liniste. Foarte liniste. M-am jucat putin cu aparatul foto testand tot felul de setari ale acestuia, si printre altele am realizat si aceasta fotografie care m-a uimit prin faptul ca este unica in care pe cer nu se vede nici-o luminita, nici-o stea.

Noapte

Capatul drumului parca ar duce intr-un abis…Dar hai sa va spun ce intrebuintare i-am dat acestei poze astazi.

Pentru ca la sfarsitul acestei luni este sarbatoarea de halloween, am realizat azi un filmulet cu acest specific, filmulet al carui rol este de a promova site-ul unui american.

Acesta isi dorea ca o vrajitoare sa spuna cateva cuvinte cu privire la specificul site-ului sau. Tot cautand pe net o poza cat mai potrivita pe care sa o folosesc drept fundal, mi-am adus aminte de acea noapte. Si bineinteles, de acea poza.

Iata asadar ce a iesit.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com