Povestea merge mai departe

by on November 16, 2011

in Romantic Blog

Pagina de facebook a site-ului romantic.silviubacky.com a depășit în această seară 4000 de likes. Privind ultimele statistici ale paginii,mă bucură foarte mult numărul crescând de fani activi din afara ţării.

Romantic got 4000 LIKES ON FACEBOOK
Poate vă uimește puțin afirmația mea, având în vedere că este un site care se adresează în special iubitorilor de muzică bună din România prin faptul că toate melodiile postate aici sunt traduse și subtitrate în limba română. Însă tocmai aici se află secretul.Un străin nu vine în acest loc pentru traducerile oferite pieselor,ci cel mult pentru că îi place ceea ce găsește.

Mă bucur așadar să constat că dincolo de traduceri, ofer și un conținut de calitate.Și nu mă voi opri aici. Povestea merge mai departe,Cele mai frumoase cantece de craciunși având în vedere că mai este puțin și vine luna sărbătorilor, vă promit o lună decembrie plină de surprize.

Am primit chiar din partea lui Moș Crăciun o promisiune de ajutor în acest sens.Dacă nu mă credeți,ascultați-l chiar pe el! 🙂

Și în plus,luna viitoare nu este doar luna în care vine Moș Crăciun,ci este și luna în care romantic împlinește primul anișor de viață!

Rămâi așadar alături de site-ul tău favorit și continuă să împarți cu cei dragi tot ceea ce ție îți place.  Dacă nu ai făcut-o încă,te aștept pe pagina de facebook  să ne dai un LIKE și să rămâi alături de noi.

Cu simpatie,
SilviuBacky

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com