Pe a cata pagina a cautarilor esti?

by on January 23, 2013

in WORDPRESS

Din ce in ce mai des, atunci cand cauta ceva, oamenii se folosesc de motorul de cautare Google (Google Search Engine). Si se intampla foarte rar ca ei sa treaca de primele pagini.

Asadar, este foarte important pe a cata pagina cu rezultate ale cautarii Google (google search results page), apare site-ul tau la cautarile potrivite. De acest lucru va depinde atat traficul tau, numarul de vizitatori, cat si succesul tau.

Ce inseamna “cautari potrivite”? Inseamna cautari pe baza unor cuvinte cheie (keywords), specifice profilului site-ului tau.

Sa luam ca exemplu unul dintre subdomeniile mele, romantic.silviubacky.com, al carui specific este traducerea in limba romana a unora dintre cele mai frumoase melodii de dragoste.

Important pentru mine in acest caz, este ca in urma cautarilor pe google folosindu-se termeni ca “melodii traduse”, “melodii traduse in romana”, “melodii de dragoste traduse in romana”, etc, site-ul meu sa apara pe prima pagina cu rezultate ale cautarii.

Bun. Hai sa vedem acum ce trebuie sa faci tu ca si webmaster (proprietar de site sau blog), sa afli pe a cata pagina a cautarilor se afla site-ul tau pentru anumite cuvinte cheie.

Cunoscut anterior ca si What Page of Google Am I On?, What Page of Search Am I On este un utilitar online gratuit de optimizare a motorului de cautare (Search Engine Optimization), cu ajutorul caruia fiecare webmaster poate determina cat de mult cineva trebuie sa “sape” pentru a descoperi ceea ce el ofera.

Pe a cata pagina a cautarilor esti?

Trebuie doar sa introduci cuvintele cheie, termenii pe baza carora sa fie facuta cautarea, la URL trecand adresa site-ului tau, click pe SEARCH (cauta) si vei afla pozitia ta in cautarile Google.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com