Parerea ta conteaza

by on July 23, 2012

in Romantic Blog

Nu pot incepe altfel acest post decat prin a multumi tuturor acelora dintre voi care vizitati site-ul nostru, romantic.silviubacky.com, si apreciati postarile noastre.

Atat cat s-a putut, am incercat mereu sa va oferim traducerea in limba romana a versurilor celor mai cunoscute si a celor mai indragite melodii de dragoste, vechi sau noi.

In acelasi timp, s-a incercat in limita timpului disponibil a se tine cont de sugestiile voastre, pe care ati fost invitati sa vi le exprimati aici.

In incercarea de a va oferi atat un continut de calitate, cat si o navigare cat mai usoara pe site-ul nostru, avem nevoie de un mic ajutor din partea voastra. Va rugam asadar, ca printr-un comentariu putin mai jos, sa ne expuneti parerea voastra cu privire la site, daca intampinati orice fel de problema in vizionarea filmelor sau deschiderea paginilor, daca aveti vreo sugestie cu privire la imbunatatirea acestuia si nu in ultimul rand, am aprecia foarte mult daca ne-ati transmite felul in care ati descoperit site-ul nostru.

Va multumim inca o data tuturor si va invitam sa ne ramaneti alaturi atat pe site, cat si pe pagina noastra de facebook pentru a fi la curent cu tot ceea ce este nou.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com