O cale atat de simpla de a castiga bani online

by on March 25, 2013

in MICRO JOBS

Daca chiar exista o cale cu adevarat simpla de a castiga bani pe internet, atunci iti spun sincer ca aceea este DE A FACE DOAR CEEA CE TIE ITI PLACE, DE A TE FOLOSI DE PROPRIILE TALE TALENTE in acest scop.

Acest lucru este cu putinta acum, de cand cu aparitia conceptului FIVERR. Un loc unde tu iti oferi serviciile (ceea ce spuneam mai devreme, acele lucruri la care tu te pricepi cel mai bine sau de care tu esti pasionat), contra unei sume de 5 dolari.

Bineinteles, in ultima perioada de timp s-au inmultit aceste site-uri de microjob-uri care merg pe acelasi concept ca si fiverr, si unde pretul poate varia de la 4 si pana la 50 dolari sau chiar euro.

Inainte de a merge mai departe, vreau sa iti arat o dovada a faptului ca acest lucru chiar este posibil. Imaginea de mai jos este un print-screen (este adevarat, ceva mai vechi) cu castigurile mele de pana atunci pe fiverr.

O cale atat de simpla de a castiga bani online

[highlights color=”blue”]Citeste acest articol pentru a afla mai multe despre site-urile de microjob-uri.[/highlights]

Stii de la ce mi-a venit ideea de a scrie acest post? Ma uitam zilele trecute pe fiverr, sa vad ce anume se cauta mai mult, care sunt cele mai populare gig-uri (GIG este denumirea serviciului pe care tu il oferi contra sumei de $5).

Si ma gandeam cat de simplu iti este ca fata sa castigi bani usor si repede! De ce spun acest lucru? Iti dau un singur exemplu, desi FIVERR-ul abunda de astfel de cazuri!

ELLACORA este o fata ca oricare alta, ce si-a propus sa castige niste banuti intr-un mod simplu si placut. A creat in acest sens un gig pe fiverr, unul atat de banal la prima vedere :
I will say whatever you want in an HD video for $5. Adica,  “VOI SPUNE ORICE DORESTI TU INTR-UN CLIP VIDEO HD PENTRU 5 DOLARI.”

O cale atat de simpla de a castiga bani online
Pe pagina gig-ului este specificat faptul ca a fost creat in urma cu 26 de zile. Dand o privire la feedback-urile pozitive pe care le-a primit, observam ca sunt in numar de 69. De mentionat ca nu toti cumparatorii lasa un feedback cu privire la produsul final primit, deci ar fi putut fi mai multe comenzi onorate.

Mergand insa numai pe baza celor 69 si inmultindu-le cu 5 (pretul pentru fiecare in parte), rezulta o suma de 345 dolari realizati in 26 de zile!!

Asadar, daca esti fata, te poti folosi si de farmecul personal pe site-urile ca fiverr. Nu sunt putini cei care pentru doar $5 isi doresc ca afacerea, produsul sau website-ul sa le fie promovat de o fata frumoasa.

Asta este doar o idee, posibilitatile sunt nenumarate, depinde doar de tine sa iti pui ingeniozitatea, imaginatia si talentul la treaba. SUCCES!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com