Noul design al canalelor youtube

by on August 6, 2013

in EDITARE VIDEO, INTERNET

De curand, canalele YouTUBE au un nou look. Acest nou design oferit utilizatorilor are si un nume, YouTUBE One, si se doreste ca prin intermediul sau sa se ofere vizitatorilor sau abonatilor canalului tau o navigare mai usoara.

MGM Logo PSD Template

O prezentare detaliata a acestui nou design si a avantajelor pe care ti le ofera YouTUBE One gasesti AICI.

Eu vreau ca in acest post sa ma opresc doar asupra aspectului artistic, partea care mie personal mi-a placut cel mai mult la acest nou design.

Este vorba despre acel banner pe care tu il poti personaliza dupa bunul plac si unde iti poti introduce mai multe detalii. YouTUBE One vine din acest punct de vedere in ajutorul tuturor dispozitivelor care pot reda serviciul YouTUBE, cum ar fi smartphone, tableta, sisteme desktop, laptop-uri și TV-uri de inalta rezolutie.

Youtube One

Trebuie stiut faptul ca pentru a incarca un astfel de banner personalizat este absolut necesar ca dimensiunile acestuia sa fie de 2120×1192.

Bannerul va fi afisat in functie de dispozitivul pe care este redat (tableta, laptop, TV, etc), acest lucru insemnand de exemplu ca pe un TV de inalta rezolutie va apare in totalitate iar pe alte dispozitive doar anumite parti ale acestuia.

youtube header

Pe scurt, bannerul are dimensiuni asa mari intrucat este optimizat si pentru TV-uri de inalta rezolutie, iar afisarea acestuia se face in functie de rezolutia dispozitivului de pe care este accesat canalul de YouTUBE.

Este adevarat si faptul ca pentru a-ti putea crea un astfel de banner la o calitate superioara ai nevoie de minime cunostinte de grafica in photoshop.

Eu iti ofer acum un astfel de template in format PSD, pe care il poti deschide cu photoshop, neavand altceva complicat de facut decat inlocuirea textului “NUMELE TAU” cu…numele tau, sau numele canalului tau de YouTUBE.

Youtube One

[viral-lock]CLICK AICI[/viral-lock]

Da o privire AICI la aspectul si de ce nu continutul canalului meu de YouTUBE, iar daca iti place ceea ce gasesti, nu uita sa te abonezi.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 2 trackbacks }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com