My own custom home theater intros

by on January 15, 2011

in EDITARE VIDEO

In ziua de azi,majoritatea dintre noi detinem un fel de videoteca personala care cuprinde filme ce redau variate momente importante din viata noastra,cum ar fi cununia,nunta,nasterea sau botezul unui copil ori chiar primii pasi sau primele cuvinte rostite de copilul nostru.Sau,de ce nu,inregistrari ale unor excursii,concedii,petreceri…Acestea toate vor reprezenta cu siguranta peste ani o piedica in calea uitarii…

Altora dintre noi,ne place sa cream diferite clipuri pe care sa le postam pe internet.Ce anume le poate conferi tuturor acestora un farmec aparte? Bineinteles,intrucat dorim ca fiecare film al nostru sa fie special,si pentru ca fiecare moment important imortalizat pe camera video merita ce e mai bun,un rol foarte important il are editarea inregistrarii respective.

Acum doresc sa ma opresc asupra unui singur aspect,unul care cu siguranta va conferi fimului tau o nota distincta,si anume INTRO-ul. Mai pe romaneste spus,introducerea,acel mini-clip de cateva zeci de secunde de la inceputul filmului care cu siguranta ca nu numai va da un farmec aparte filmului tau,dar va si captiva pe cei care il vizualizeaza.

Buuuun.Ia gandeste-te,nu ar fi super tare daca filmul tau cu inregistrarea ultimului concediu ar debuta cu propriul tau 20th Century Fox intro? Sau Universal Studios?

silviubacky custom introcustom universal studios intro

Iar inregistrarea ultimei serbari a copilului tau sau de ce nu cea a nuntii sau cununiei tale civile sa debuteze asemenea clasicelor animatii marca Walt Disney? Si exemplele ar putea continua.

Ma voi rezuma acum sa va las ca exemple intro-urile mele “cinematografice” personalizate.

1.20th Century Fox Intro

2.Universal Studios

3.Metro Goldwyn Mayer

Acesta din urma se poate personaliza chiar mai mult,in sensul ca poti inlocui leul cu o oricare alta persoana sau un alt animal.

4.Walt Disney 1

5.Walt Disney 2

Ei bine,te las acum sa iti pui imaginatia la incercare,iar daca ai vreo nelamurire sau intrebare lasa un comentariu in acest sens mai jos.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com