Mos Craciun EXISTA!

by on December 27, 2014

in LUCRURI DE BAZA

Spuneam intr-un post anterior ca sunt o persoana care crede in Mos Craciun, nu in el ca persoana reala ci ca un simbol de speranta. Ca Mos Craciun traieste in fiecare dintre noi, reprezentand comportamentul uman de grija si bunatate, iubire, daruire si pace.

Atata timp cat va mai exista iubire si in sufletele noastre va mai fi spiritul de a darui, Mos Craciun va continua sa traiasca.

Poate fi ceva mai frumos ca zambetul unui copil? Iti poate da ceva o stare de bine, de multumire sufleteasca mai mult decat a sti ca ai facut un copil fericit?

In apropierea Craciunului, avem tendinta de a colinda magazinele si de a investi de multe ori sume importante in achizitionarea de cadouri pentru copiii nostri. De cele mai multe ori, uitam insa ca lucrurile simple, atat de marunte poate la o prima vedere, conteaza mult mai mult chiar si pentru un copil.

Ca exemplu, sunt mandru si fericit sa spun ca ieri am facut doi copii, fetitele a doi prieteni ai mei, sa inlature orice urma de indoiala cu privire la existenta lui Mos Craciun! Acum, mai mult ca niciodata, ele cred cu tarie in existenta Mosului!

Mos Craciun EXISTA!

Poate peste ani, amintindu-si dimineata de Craciun a anului 2014, cele doua fetite vor crede in continuare ca Mos Craciun exista si vor continua la randul lor sa raspandeasca spiritul Craciunului mai departe!

Asadar, acum doua seri am rugat pe mamica, respectiv taticul celor doua fetite, sa realizeze cate o fotografie de ansamblu a camerei in care pregatisera bradul de Craciun, urmand ca ceea ce vor primi de la mine sa arate copiilor in dimineata de Craciun, ca o dovada a faptului ca peste noapte Mosul chiar si-a facut aparitia in casa lor!

Consider ca reactiile celor doua fetite, povestite de parinti a doua zi, nu mai lasa loc la niciun alt comentariu.

Surpriza a fost pe masura asteptarilor.Super incantata si uimita! A privit de foarte multe ori filmuletul si a hotarat intr-un final ca Mos Craciun exista…iar astazi a spus la toata lumea asta…

Merci, e super, este foarte incantata Andreea! Se mira cum am reusit filmarea! I-am zis ca n-am dormit toata noaptea…

Mi-ar place sa cred ca de acum inainte, cele doua fetite, Alexandra si Andreea, vor iubi si mai mult Craciunul. Si vor raspandi la randul lor spiritul acestuia, de a iubi si a darui. De a fi mai buni.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com