MGM Logo Intro : Filmarea Unui Raget

by on June 30, 2013

in EDITARE VIDEO

Imi plac foarte mult filmele. Pentru mine, sa vizionez un film este o cale de a evada din realitate spre un taram magic si nemarginit unde totul este posibil.

Entuziasmul pe care il simt inaintea vizionarii unui film pe care mi-am dorit de mult sa il vad se poate compara doar cu acel entuziasm copilaresc pe care toti l-am simtit in ziua de Craciun. Este singura data cand incertitudinea este un factor pozitiv in viata ta si pe care il poti simti cu aproape toata fiinta ta.

De la an la an filmele sunt tot mai avansate, iar tehnologia folosita in zilele noastre pentru crearea lor este aproape capabila de a crea lumi, oameni si sentimente prin intermediul calculatorului, lucruri ce inainte puteau fi realizate doar prin filmarea lumii reale.

Putem inca vedea la debutul unui film intro-urile studiourilor de filme ca fiind aproape la fel de cum le stiam cu zeci de ani in urma. Sunt folosite asadar aceleasi clipuri marca inregistrata cu care noi suntem obisnuiti, nefiind inlocuite ci doar aducanduli-se imbunatatiri calitative.

Sa luam logo-ul MGM (Metro Goldwyn Mayer) drept exemplu. Acela cu leul care racneste (sau rage, ma rog) la privitor, avand logo-ul MGM imprejurul sau. Este felul lor de a ne transmite noua, privitorilor, ca suntem pe cale de a urmari ceva de calitate si cu experienta, un film de care putem fi siguri ca ne va purta intr-o adevarata aventura.

Ti-ai dorit vreodata sa stii cum au fost create aceste intro-uri? Ei bine, cand vine vorba de intro-ul MGM, se pare ca fost ceva foarte simplu de realizat, ceva ce vei considera cu siguranta amuzant si in acelasi timp extraordinar.

Am descoperit in acest sens pe internet cateva imagini de la momentul filmarii leului, cat si alte cateva poze ale diferitilor lei pe care i-au folosit de-a lungul anilor pentru imbunatatirea si perfectionarea de-acum legendarului lor intro.

Priveste cu atentie si fii inspirat, intrucat, dupa cum vezi, totul este posibil cu ajutorul unei minti creative. De-a dreptul minunat!

MGM Logo Intro : Filmarea Unui Raget

Making The MGM Logo

Aceasta este o imagine cu leii folositi de-a lungul timpului la filmari.

Spuneam la inceputul articolului de minunile pe care tehnologia le face astazi in industria cinematografica. Insa astazi, aceasta tehnologie ne este accesibila si noua de acasa, din fata calculatorului.

Si tu poti adauga un intro personalizat filmelor tale. Si daca chiar vrei sa pari creativ si sa-i impresionezi pe cei care-ti urmaresc filmul, iti poti crea propriul intro similar cu MGM, inlocuind leul cu imaginea ta, a prietenului sau catelului tau.

Button ButtonButtonButton

Poti urmari acest tutorial despre cum il poti face singurel sau poti opta sa il comanzi pentru doar $5 pe cheaperr sau fiverr.


Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com