Fa Craciunul magic

Mesaj video personalizat de la Mos Craciun

by on December 13, 2015

in Lumea Copiilor

V-am mai vorbit si anii trecuti despre cat de simplu poti face Craciunul magic pentru cei dragi tie printr-un mesaj video personalizat de la Mos Craciun.

Iti poti incanta copilul cu un clip video in care insusi Mos Craciun, direct de la resedinta lui de la Polul Nord, i se adreseaza pe nume, ii arata poze cu el din cartea lui magica, ii spune ce fapte bune a facut in anul ce a trecut si multe altele.

Mesaj Video de la Mos Craciun

Mesajele video personalizate sunt impartie in doua categorii: Free Video Messages si Premium Video Messages.

Clipurile din prima categorie sunt GRATUITE si includ un mesaj video personalizat de la Mos Craciun. Asta inseamna ca il poti crea gratis, iar la final il poti imparti cu prietenii tai pe facebook sau pe orice alta retea de socializare.

Pentru a-l descarca la tine in calculator insa, va trebui sa platesti echivalentul a 3$.

Pentru a crea un mesaj video personalizat din categoria PREMIUM, va trebui sa achiti in jur de 4$ iar la final vei avea iarasi posibilitatea sa il distribui pe facebook. La fel, pentru a-l putea descarca in calculator, va trebui sa platesti echivalentul a 3$.

In acest caz, al clipurilor din categoria PREMIUM, posibilitatile de personalizare sunt mult mai multe, facand filmul final mai plin de magie.

Un exemplu in acest sens este filmul creat pentru fiul meu, in care Mos Craciun, dupa un zbor de antrenament cu renii, il introduce pe acesta in casa spiridusilor si ii face cunostinta cu acela care anul acesta a fost desemnat sa vegheze asupra lui.

Tot ce ai de facut este asadar sa vizitezi Portable North Pole, sa ii oferi Mosului cateva detalii de care acesta are nevoie, dupa care sa lasi magia sa se intample si sa iti uimesti copilul. Vezi mai multe detalii in acest post de anul trecut.

Pentru a veni in ajutorul tau, am creat acest scurt tutorial in care arat pasii ce trebuiesc urmati pentru crearea unui mesaj video personalizat de la Mos Craciun.

EXEMPLU VIDEO FREE

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 1 comment… read it below or add one }

Cristian Adrian December 22, 2015 at 10:19 am

Cristian Craciu fericit din partea lui mos craciun

Reply

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com