Mesaj video de la Moș Crăciun

by on December 2, 2011

in EDITARE VIDEO, Lumea Copiilor

Mesaj video de la Moș Crăciun Poate că în anumite aspecte, Moș Crăciun a rămas tot de modă veche (până una alta, nu și-a schimbat încă vechea sanie trasă de reni cu vreo rachetă ceva), însă a intrat totuși în era digitală oferind mesaje video personalizate tocmai din reședința sa de la Polul Nord.

Într-adevăr, prin puterea internetului, copiii tăi pot primi un mesaj personalizat direct de la Moș Crăciun, mesaj în care acesta îi strigă pe numele mic, le spune ce vârstă au, unde locuiesc și dacă au fost sau nu cuminți.

Video personalizat de la Mos Craciun

Profitând de avantajul tehnologiei zilelor noastre, Moș Crăciun le poate transmite personal celor mici dacă se află pe lista celor cuminți sau a celor neascultători. Tot ce ai de făcut este să vizitezi Portable North Pole, să îi oferi Moșului câteva detalii de care acesta are nevoie după care vei putea să trimiți prin mail mesajul Moșului către copilul tău sau către tine însuți.

Singurul inconvenient ar fi acela că filmul poate fi realizat doar în limba engleză și că în momentul selectării țării în care se află copilul, România nu se află printre opțiuni. Am realizat un scurt tutorial cu pașii pe care trebuie să îi urmați, care sper să vă fie de folos.

Vă mulțumesc și vă doresc tuturor încă de pe acum sărbători fericite alături de cei dragi vouă!

VINO AICI PENTRU NOUTATI CU PRIVIRE LA CELE AFLATE!

 

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 2 trackbacks }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com