Mark Ashley – Melodii Traduse in Romana

by on January 6, 2015

in Romantic Blog

Spuneam intr-un post anterior ca atunci “cand niciun cuvant nu poate exprima ceea ce simti sau ceea ce traiesti, muzica o poate face pentru ca muzica este si are un limbaj unic.

Si intr-adevar, muzica ilustreaza cel mai bine sentimentele umane. Este acel ceva prin care iti exprimi gandurile si sentimentele ascunse, este zgomotul starii tale interioare, reprezentarea realitatii ce se ascunde in tine si a ceea ce esti tu cu adevarat.

Tocmai de aceea se intampla sa zici ca te regasesti in versurile unei anumite melodii.

Vreau sa iti aduc acum in atentie un alt artist ale carui melodii si a carui voce imi dau mereu o stare de fericire si de buna dispozitie. Si bineinteles, unele dintre cele mai expresive si frumoase astfel de melodii ale lui, le gasesti traduse si subtitrate in limba romana pe site-ul nostru, romantic.silviubacky.com.

Mark Ashley – Melodii Traduse in RomanaEste vorba despre Mark Ashley, noul rege al muzicii “Love Pop”, inventia germana a anilor ’80.

Cu minunata sa voce si modul tandru, afectuos, de a-si interpreta piesele, Mark a reusit sa cucereasca inimile a milioane de fani din intreaga lume.

Vocea lui se aseamana foarte mult cu cea a lui Thomas Anders, fostul component al renumitei trupe germane de muzica pop Modern Talking si drept urmare va folosi in special acelasi stil.

Te invit acum AICI, unde vei putea gasi cateva dintre minunatele lui cantece traduse in limba romana.

Citeam undeva ca “muzica pe care o ascultam ne desavarseste pe noi ca indivizi fiindca ceea ce muzica ne transmite se transforma in programe pe care creierul nostru le inmagazineaza si incepe sa le transforme in realitate.

Asa ca ai grija ce asculti, ai grija ce programe iti bagi in cap.”

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com