La peste 23,000 de persoane le place pagina noastra de facebook

by on April 29, 2012

in Romantic Blog

Traducerea si subtitrarea unor frumoase melodii de dragoste din limba engleza in limba romana am inceput-o undeva prin anul 2008, dintr-o joaca poate. Abia ce ma cuprinsese “microbul” acesta al editarii video si imi placea sa fac tot felul de filmulete cu diferite poze de pe internet folosind drept coloana sonora astfel de melodii. Insa nu le traduceam niciodata.

googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">//

// ]]>
Asta pana-n-ntr-o zi cand mi-am dorit ca ceea ce vroiam sa transmit printr-o melodie anume sa fie inteles pe deplin. Sunt atat de multe melodii de dragoste, mai vechi sau mai noi, care vorba lui Caragiale, “ne gadila intr-un mod placut urechile”. Insa oricat de frumoasa ar fi linia melodica a acestora, daca nu intelegi in totalitate mesajul transmis de artist, este parca asemeni unui ravas ajuns incomplet la destinatar.

Pe atunci, le postam pe diverse site-uri de socializare si nici nu ma gandeam ca va exista vreodata ROMANTIC.SILVIUBACKY.COM, ca loc al meu, unde sa le am pe toate la un loc.romantic silviubacky

Dar sa revenim la subiectul acestui post. Pagina de facebook a site-ului am creat-o in decembrie 2010 si nici atunci nu ma gandeam ca va atrage atat de multi persoane iubitoare de muzica de calitate.

A continuat insa sa creasca incet-incet, ajungand ca astazi sa depaseasca 23,000 de membri. Bineinteles ca intr-un fel, acest lucru ma obliga. Ma obliga sa continui sa incerc sa ofer in continuare traducerea in limba romana a cat mai multor melodii de dragoste.

Doresc sa va multumesc acum tuturor, daca as putea as face-o fiecaruia dintre voi in parte, iar in mod special doresc sa adresez multumiri celor care au fost mereu alaturi de mine, m-au sprijinit si m-au incurajat.

Te astept si pe tine pe pagina noastra de facebook!
UN LOC DE UNDE NU AI MAI VREA SA PLECI

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com