Inlocuieste leul cu imaginea ta

by on January 8, 2013

in EDITARE VIDEO

Ha,ha,ha! Tocmai am avut o comanda pe un site ca fiverr, sa inlocuiesc leul din imaginea de debut a filmelor produse de casa de productie Metro Goldwyn Mayer (MGM), cu alte poze pe care omul mi le-a pus la dispozitie. In cazul de fata, erau niste caricaturi ale unor personaje celebre. Probabil, intr-un scop promotional, dar nu conteaza.

Terminand ce aveam de facut pentru respectivul client si avand inca deschis programul meu preferat de editare video, MAGIX MOVIE EDIT, de care v-am mai spus si cu alte ocazii, m-am gandit sa ii fac o astfel de poza si prietenului meu Cristian.

Apropo, inca un atu in plus in favoarea editorului meu video preferat, iata ca poti edita si fotografii cu el, nu doar filme.

Si mi-am adus aminte ca in urma cu un an am facut eu un tutorial despre cum poti face singurel acest lucru. Bine, mai exista si alte variante pe langa cea explicata de mine acolo, cum ar fi ca ajutandu-te de photoshop sau gimp sa elimini leul din imagine, sa faci apoi acea particica din poza transparenta iar apoi sa inserezi o alta imagine acolo.

Modalitatea explicata de mine in acest tutorial este insa cea mai simpla, nefiind necesar sa apelezi la photoshop sau alt editor foto sofisticat, ci doar la paint. Apoi, folosind optiunea chroma key sau green screen a editorului video MAGIX MOVIE EDIT, sa elimini verdele si sa pui poza ta in locul leului.

VEZI TUTORIAL AICI


Poti opta ca la final sa lasi titlul original pe poza, sau sa il inlocuiesti cu propriul tau nume. Daca iti pui imaginatia la incercare, poti face mai mult de o simpla poza, poti face un scurt filmulet care imita intro-ul original MGM si unde in locul leului sa apari chiar tu! Vezi detalii AICI.

Pentru scrierea textului, cel mai potrivit font, care se apropie cel mai mult de cel original, ar fi Hadfield LET.

Iti doresc succes, iar daca ai intrebari, nu ezita sa lasi un comentariu in acest sens.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 1 comment… read it below or add one }

Christian September 15, 2013 at 7:39 am

Moaca mea are copyright hahaha

Reply

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 2 trackbacks }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com