Iepurasul de Paste in Cismigiu

by on April 5, 2015

in LUCRURI DE BAZA, Lumea Copiilor

Nici nu se gandeau copiii, cand s-au urcat cuminti in masina pentru a merge la o plimbare in Gradina Cismigiu, ca pe aleile parcului vor da nas in nas cu cel mai indragit urecheat, insusi Iepurasul de Paste!

Fidel principiului ca cea mai buna cale de relaxare, de rupere de cotidian si stres este timpul petrecut in compania copiilor tai, am decis ca in prima zi a acestui week-end sa mai dam o tura prin Cismigiu, parc unde nu mai fusesem de ceva timp.

Spre uimirea si bucuria copiilor, parcul ne-a intampinat cu o infatisare noua, de poveste, cu ateliere de creatie pentru copii (modelaj, incondeiat oua), momente muzicale, expozitie de iepurasi si miei.

Abia seara, cand am ajuns acasa, am aflat ca in perioada 4-13 aprilie Parcul Cismigiu gazduieste Targul de Florii si de Paste.

Consider ca, mai ales daca ai copii, merita sa iti faci timp pentru o plimbare prin batranul Cismigiu in aceasta perioada.

Iepurasul de Paste

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com