Ia permisul din prima!

by on June 2, 2013

in LUCRURI DE BAZA

Cand in sfarsit mi s-a pus si mie pata ca vreau sa iau permisul de conducere, am inceput sa devin tot mai interesat ce anume trebuie sa invat si mai ales de unde. Am solicitat si primit de la colegi tot felul de carti cu chestionare, explicatii, bla, bla, bla.

Ia permisul din prima!

Am descoperit insa apoi un site pe internet, E-DRPCIV.RO, un loc unde aflasem ca rezolvi chestionare identice celor pe care le vei intalni la examen.

Este locul unde mi-am petrecut cel mai mult timp in perioada premergatoare probei teoretice pentru obtinerea permisului de conducere, sala. Faceam chestionare zi de zi si incercam mereu sa invat din propriile mele greseli.

Nu vreau s-o lungesc, vreau doar sa impart cu toti cei care si-au propus sa obtina permisul de conducere acest mic secret al meu:

E-DRPCIV.RO a reprezentat manualul meu de teorie pentru trecerea primului hop, sala, pe care am luat-o din prima cu 24 puncte si unde, cel mai important, AM INTALNIT ACELEASI INTREBARI pe care le-am parcurs aici.Chestionare auto

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 3 comments… read them below or add one }

scarlat liliana August 5, 2013 at 7:30 pm

asa este. eu am dat traseul de doua ori deja.si a doua oara am picat din vina instructorului.sigur sunt si emotiile atunci dar tine mult si de masina.

Reply

ana January 11, 2014 at 12:49 pm

buna vreau s-a imi dau si eu cu parerea nu sunt aceleasi chestionare cu cele de la politie asta vo garantez eu sigur care am dat sala in 9 01 2014 asa ca tot cartea ramane cel mai bun mediu de invatare bafta tuturor

Reply

silviubacky January 11, 2014 at 3:50 pm

eu am dat sala in iulie 2013 si am intalnit aceleasi chestionare pe care le-am rezolvat pe site

Reply

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com