Glob de zapada gratuit

Glob de zapada gratuit

by on December 8, 2012

in LUCRURI DE BAZA

Pentru ca vine Craciunul, cu totii incercam sa ne decoram casa sau biroul in spiritul acestor sfinte sarbatori de iarna.Decoratiuni de Craciun Pentru aceasta, cumparam beteala, globuri si tot felul de ornamente specifice sezonului.

Tot in aceasta perioada insa, incercam sa dam un aer de sarbatoare si blogului personal sau paginii de facebook sa spunem. Pentru aceasta, avem nevoie de grafica.

Nu-ti plac si tie globurile de zapada? Eu intotdeauna le-am considerat fascinante si recent mi-am dat seama cate idei de felicitari de Craciun poti pune in practica folosindu-te de acestea.

Ei bine, astazi va spun de unde puteti lua, in mod GRATUIT, un template (sablon), al unui glob de zapada pe care sa il puteti personaliza dupa bunul plac.

Am descoperit recent aceste minunate sabloane gratuite de la Nicole Perry si nu m-am abtinut sa nu le incerc cu niste poze ale fetitei mele.

Poti descarca si tu GRATUIT de AICI cele doua template-uri, Layered si PNG.

Pentru necunoscatori, Layered este pentru a fi prelucrat in photoshop, iar PNG putand fi editate si cu alte softuri, unele dintre ele gratuite.

Recomand din nou in acest sens GIMP, un utilitar foarte bun si profesionist de editare foto, care poate fi descarcat gratuit de pe internet.

Va doresc tuturor mult succes si SARBATORI FERICITE!

UPDATE

Intrucat pagina de unde puteau fi descarcate sabloanele nu mai este disponibila, mi-am permis sa le incarc pe blogul meu si sa vi le ofer spre descarcare. Multumiri lui Nicole Perry pentru oferirea gratuita a acestora.

  Snowglobe Freebie Layered   Snowglobe Freebie PNG

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com