Girly Facebook Cover

by on September 9, 2014

in Freebies

In postul anterior am oferit cadou prietenelor si fanelor paginii noastre de facebook poze de coperta personalizate cu propriul nume scris intr-un mod floral, initiativa care s-a bucurat de succes.

Rolul pozei de coperta pe care o alegi pentru profilul sau pagina ta de facebook este unul destul de important. Este acela de a face o buna impresie vizitatorilor tai, intrucat aceasta este prima care “sare in ochi” celui care iti viziteaza profilul.

OK, pentru a te ajuta pe tine, prietena noastra, sa iti faci profilul de facebook mai atractiv si in acest fel vizitatorii mai curiosi de a afla mai multe despre tine, continui initiativa de care tocmai ti-am spus si iti mai ofer o poza de coperta la o rezolutie ridicata, personalizata cu numele sau mesajul tau.

Girly Facebook Cover

La fel ca si data trecuta, dand click pe butonul DOWNLOAD de mai jos, vei descarca mai multe poze de coperta personalizate cu diferite nume de fata, plus alte trei poze de coperta cu mesaje gen Te Iubesc, La Multi Ani sau Sunt Indragostita, asemeni celor din imaginea de mai sus.

Daca doresti sa scrii un alt nume sau text pe poza de coperta (sau daca nu ti-ai gasit numele pe cele descarcate), mergi AICI si descarca gratuit template-ul PSD pe care il poti deschide si personaliza dupa bunul plac folosindu-te de PHOTOSHOP.

Nu uita sa ne vizitezi si pe site-ul nostru dedicat exclusiv pozelor de coperta, POZEdeCOPERTA.INFO, unde in fiecare zi sunt adaugate noi imagini.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com