Gigsmania

by on November 13, 2011

in MICRO JOBS

Find what you need for a few dollarsÎn ultimul timp a luat amploare acest fenomen al microjob-urilor,și oarecum febra lui a cuprins și România. Poate fi numit într-un fel un nou gen de distracție pe internet,o modalitate de a a-ți demonstra ție însuți de ce ești capabil și cât ai putea câștiga de pe urma a ceea ce tu știi să faci.

Mergând un picuț mai departe,poate fi chiar o modalitate de a-ți pune ingeniozitatea la încercare. Mai simplu spus,poți transforma absolut orice lucru sau orice idee într-un potențial microjob sau gig de pe urma căruia să ai de câștigat.

Personal,am intrat în această lume în urmă cu aproximativ un an,fiind mânat mai mult de curiozitate,la îndemnul prietenului și partenerului meu Neacșu Cristian,omul care să spunem puțin în glumă “m-a descoperit” 🙂 și mi-a implementat acest “microb”. GIGSMANIA

Nu m-am îmbogățit și nici tu nu trebuie să te gândești că te vei umple de bani.Dar ca și mine,te vei perfecționa,vei învăța lucruri multe și noi,vei cunoaște persoane noi și chiar o lume nouă și totuși chiar vei câștiga și bani,depinde doar de tine.

Sunt multe,foarte multe persoane în lumea asta dispuse să plătească pentru talentul tău.Profită de el,oricare ar fi acesta.Iată aici dovada aprecierilor primite de la unii dintre cei care de-a lungul acestui an au apelat la serviciile mele.

Recomandabil este îți faci cont pe cât mai multe site-uri de acest gen,pe care să îți oferi serviciile,să spui ce poți și ești tu dispus să faci sau să oferi pentru bani. Te direcționez pentru început însă spre CHEAPERR.NET, un astfel de site ai cărui proprietari sunt români 🙂

Pe final,te invit să vizitezi cel mai nou site al meu, GIGSMANIA.INFO, un loc unde eu am postate toate gigurile mele care apar pe site-urile de microjobs,și unde îți poți face o idee despre ceea ce tu ai putea oferi la rândul tău.

Îți doresc succes și dacă ai nelămuriri sau întrebări te invit să ți le exprimi printr-un comentariu mai jos,voi încerca atât cât pot să te ajut.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 3 trackbacks }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com