Gânduri la sfârșit de an

by on December 26, 2014

in Romantic Blog

Încă un an din viața noastră se află la final. Peste numai câteva zile vom trece sărbătorind în anul 2015, un nou prilej de a ne face planuri, promisiuni și speranțe cu privire la viitor.

Sărbătorile de iarnă se află la final, am petrecut momente frumoase lângă cei dragi, am fost fericiți să primim cadouri și am dat la rândul nostru cu bucurie daruri celor pe care îi iubim.

Gânduri la sfârșit de an

Este momentul potrivit să ne facem puțin timp să apreciem ce ne-a oferit bun anul ce tocmai a trecut și ceea ce noul an este pe cale să ne aducă. Să invățăm din greselile anului ce il lăsăm in urmă si să ne amintim că avem în fața noastră un nou început, un an nou, cu vise și speranțe noi!

Scopul acestui post este oarecum dublu. De a transmite din partea mea cele mai frumoase gânduri și urări de bine tuturor prietenilor mei, precum și fanilor site-ului romantic.silviubacky.com cu ocazia trecerii în noul an și de a-mi expune, ca să spun așa, câteva gânduri…la sfârșit de an.

Cred că primul gând cu care trebuie să pășim în noul an este acela de a nu aștepta viitoarele sărbători de iarnă pentru a petrece mai mult timp cu cei pe care îi iubim, de a face un gest frumos sau a spune o vorba bună.

Ar trebui să ne amintim mereu că lucrurile aparent mărunte sunt cele care contează cu adevărat cel mai mult, că de exemplu o clipă petrecută lângă copilul tău este ceva unic, pe care n-o mai poți retrăi mai târziu.

Octavian Paler a afirmat cândva faptul că

“Ceea ce nu am trăit la timp, nu mai trăim niciodată. Tot ceea ce pierdem, pierdem pentru totdeauna.”

Lăsându-vă acest citat ca motiv de meditație cu privire la noul an, vă doresc încă o dată din tot sufletul LA MULȚI ANI și un an nou plin de împliniri, bucurii și clipe petrecute lângă persoanele cu adevărat importante din viața voastră.

La mulți ani români,la mulți ani România!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com