Freeware applications from MAGIX

by on May 19, 2011

in EDITARE VIDEO

Vreau sa va prezint astazi cateva aplicatii pentru editare foto-audio de la MAGIX,aplicatii care va vor prinde bine cu singuranta la un moment dat.Marele avantaj este cu siguranta acela ca sunt freeware,adica sunt gratuite. De fapt,freeware este un termen care nu are o definitie standard acceptata,insa este in general folosit pentru acele pachete care permit redistribuirea dar nu accepta aducerea vreunei modificari.

Acestea sunt insa doar amanunte,esential ramane faptul ca le putem descarca si folosi in mod gratuit.Aplicatiile pe care vi le aduc astazi in atentie sunt:

Slideshow Maker destinat crearii de slideshow-uri multimedia,

FunPix Maker pentru o editare “haioasa” a imaginilor,

Xtreme Print Studio pentru crearea de coperti discurilor noastre (dvd+cd),

Music Maker for MySpace pentru incarcarea directa a muzicii create de tine pe retelele sociale

Hai acum sa le luam pe rand si sa aflam cate putin din ce poate fiecare.

1.MAGIX Slideshow Maker 2

Este o aplicatie destinata crearii rapide a unui slideshow pe care sa il putem apoi posta pe YouTube, Flickr sau Facebook.MAGIX Slideshow Maker MAGIX Slideshow Maker 2 readuce la viata vechile tale fotografii sau video-uri.

Folosindu-te de acest program,iti incarci cu usurinta pozele sau clipurile video carora le aplici efectele si sabloanele dorite precum si muzica de fundal.

Apoi,nu-ti ramane decat sa incarci pe YouTube, Flickr sau Facebook rezultatul tau final pentru a-l imparti cu prietenii sau chiar sa-l incorporezi (embed) pe blogul tau personal.

2.MAGIX FunPix Maker

Acesta este cu adevarat un program super dragut,care iti va place cu siguranta! Cu ajutorul lui vei putea trage de urechile sau nasul colegilor si sefilor ori vei putea scapa ca prin magie de burtile mari ale prietenilor!

Acest soft permite distorsionarea cu usurinta a imaginilor cu ajutorul mouse-ului.

Vrei sa-ti umfli bicepsii sau sa maresti o alta parte a corpului? Cu MAGIX FunPix Maker o faci intr-o clipa! Cu doar cateva click-uri,formele si proportiile corpului tau pot fi optimizate dupa bunul plac,mai frumoase sau complet exagerate!

Caricaturi sau distorsionari artistice,ceea ce rezulta din folosirea acestui program, de cele mai multe ori furnizeaza un singur lucru : AMUZAMENT!

3.MAGIX Xtreme Print Studio
MAGIX Xtreme Print Studio

MAGIX Xtreme Print Studio este programul ideal pentru crearea de coperti(cases) si inscriptii(labels) cd-urilor sau dvd-urilor noastre.Programul accepta imagini ce au fost create de tine,scanate sau descarcate de pe internet.

4.MAGIX Music Maker for MySpace

Sa creezi muzica si sa o imparti cu prietenii direct pe myspace nu a fost niciodata atat de usor.Cu MAGIX Music Maker for MySpace poti crea cu usurinta muzica – nu sunt necesare cunostinte prealabile!

Nu este nevoie decat de un singur click pentru a incarca intregul cantec alaturi de un player exclusiv pe myspace.

Fii tu insuti un producator cu o audienta mondiala!

 

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com