Free green screen footage

Free green screen footage

by on August 31, 2012

in EDITARE VIDEO

Chroma key sau green screen este un efect special folosit atat in producerea filmelor de la Hollywood, cat si in televiziune.

Ideea este foarte simpla. Daca ai un video al carui backround (fundal) este format dintr-o singura culoare (albastru sau verde sunt cel mai des folosite), poti face acea culoare transparenta cu ajutorul unui soft care are aceasta functie (Pinnacle Studio, Magix Movie Edit, etc).

Free green screen footage

Personal, folosesc Magix Movie Edit, care mi se pare foarte usor de folosit si in acelasi timp imi ofera aproape tot ceea ce am nevoie.

Ideea acestui post nu este insa aceea a unui tutorial despre cum te poti folosi de acest efect (voi face poate unul in viitorul apropiat), ci de a va spune de un loc de unde puteti descarca clipuri green screen gratuite pe care sa le puteti folosi in proiectele voastre.

Exista multe site-uri specializate pe internet de unde pot fi cumparate, am fost insa placut surprins cand am gasit un canal pe YouTUBE cu o multime astfel de clipuri, destul de bune si utile in opinia mea, impartite pe categorii si care pot fi descarcate si folosite in mod gratuit.

Mergi asadar AICI, da o privire si poate gasesti ceea ce ai nevoie. Aceia dintre voi care nu stiti cum puteti descarca foarte simplu un film de pe YouTUBE, dati o privire AICI. Succes!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 3 trackbacks }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com