Firefox addons – Cele mai bune extensii

by on November 1, 2010

in INTERNET

Pentru aceia dintre voi care utilizati browser-ul Mozilla Firefox exista cateva extensii foarte utile si care va pot usura considerabil munca.
Acestea sunt un fel de suplimente care se instaleaza ca functii suplimentare browser-ului si de care va puteti folosi in functie de necesitatile voastre.
Am creat o lista cu unele dintre cele mai utile add-ons dupa parerea mea pe care sa o impart cu voi.

YouTube mp3 Aceasta extensie instaleaza un buton pe youtube,langa fisierul video,pe care dand un click puteti descarca respectivul fisier ca mp3 la o calitate foarte buna.

Easy YouTube Video Downloader Cea mai usoara si simpla modalitate de a descarca filme de pe youtube,printr-un simplu click,in diferite formate ca FLV, 3GP, MP3, MP4, 720p HD and 1080p Full-HD si la o calitate foarte buna.

AddThis Aceasta extensie pentru Firefox este cea mai buna si cea mai usoara solutie de a imparti cu prietenii tai de pe toate retelele de socializare orice pagina,orice film,orice poza…orice iti place.Oricand,cu oricine.

Video DownloadHelper O modalitate usoara de a descarca si converti filme de pe aproape orice site. Este util de asemenea si pentru fisiere audio sau imagini.

Navigand pe internet asa cum o faci de obicei,daca DownloadHelper detecteaza ceva si considera ca ti-ar putea fi de folos,icon-ul se animeaza si meniul iti da posibilitatea de a descarca respectvul fisier printr-un simplu click.

Read It Later Salveaza pagini pe care sa le poti citi mai tarziu printr-un simplu click. Cand ai timp,acceseaza-ti lista de lecturi de pe orice computer sau telefon,chiar si fara o conexiune la internet!

Source: Skidzopedia

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 1 comment… read it below or add one }

Ivan December 22, 2010 at 8:47 am

Interesante, yo cotizaciуn en mi sitio mбs tarde.

Ivan

Reply

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com