Spiridusii Mosului

Fii si tu unul dintre spiridusii Mosului!

by on December 17, 2014

in Lumea Copiilor

Se știe deja faptul că spiridușii lui Moș Crăciun sunt cam năzdrăvani, le place să facă tot felul de năzbâtii și șotii! De exemplu, dacă nu știai, află că spiridușii lui Moș Crăciun sunt hoți de ciorapi notorii!

Dacă ți-a dispărut un ciorap din casă în această perioadă, sunt șanse mari ca un spiriduș să fie prin preajmă!

Le mai place de asemenea să lase urme pe oglindă și să mute obiectele mai mici din casă, inclusiv decorațiunile de Crăciun. Dacă găsești tubul de pastă de dinți deschis, ar putea fi un alt indiciu! Unora dintre spiriduși le place foarte mult gustul pastei de dinți!
Fii si tu unul dintre spiridusii Mosului!
Hai să îți mai spun ceva ce și eu tocmai am aflat! Îți voi spune acum unul dintre cele mai bine păzite secrete cu privire la modul de operare al lui Moș Crăciun : doar 1% din populația de spiriduși locuiește în Satul lui Moș Crăciun!

Majoritatea spiridușilor locuiesc aici, în lumea noastră, vizitându-ne pe ascuns (după cum tocmai am spus) casele, birourile, școlile. Ne supraveghează cu mare atenție apoi îi transmite Moșului ce face fiecare copil!

Fii si tu unul dintre spiridusii Mosului!

Să nu uit să îți spun partea cea mai interesantă! Spiridușilor le place foarte mult să danseze și întrucât ei iubesc foarte mult copiii, îi invită pe toți să facă parte din trupa lor de spiriduși-dansatori!

Așadar, și tu poți deveni unul dintre spiridușii Moșului și să îți faci propriul film în care dansezi fie singur, fie alături de alți cel mult 4 prieteni pe care îi faci la rândul lor spiriduși! Mergi acum pe ELFYOURSELF.COM, încarcă pozele cu chipurile celor care vrei să apară în film și dă drumul la distracție!

Fii si tu unul dintre spiridusii Mosului!

Nu uita că după ce ți-ai făcut trupa de spiriduși-dansatori, ai posibilitatea să alegi dintre 13 melodii și dansuri diferite, pe care le găsești în partea dreaptă, ca în imaginea de mai jos.

Fii si tu unul dintre spiridusii Mosului!

Ce mai stai? Fuga repede pe ELFYOURSELF.COM și apucă-te de treabă! Și nu uita să ne spui, printr-un comentariu puțin mai jos, care este părerea ta!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com